depesak Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 da sa k origo radiu symphony co montojuju do toura dorobit usb port? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofoja Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 da sa k origo radiu symphony co montojuju do toura dorobit usb port? ja som to vyriešil takto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 a co tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depesak Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 (editace) ja som to vyriešil takto ako to funguje? aka je instalacia? aha uz som to nasiel na youtube, prasknes to do zapalovaca, naladis frekvenciu na radiu a pocuvas hahah to vidim prvy krat uz len otazka aka je kvalita zvuku cez to? basy, cistota a tak? Editováno: 14. Listopad 2009, autor: depesak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 FM modulator je nesmysl, kvalita za moc nestoji. Vyhozene penize. Xcarlink nebo jiny usb adapter Trosku hledej, zkusenosti s xcarlinkem jsou zde popsane. Sam sem to naposledy psal treba tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75403 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) Poslat dvakrat to same jsem nechtel Sorry Editováno: 15. Listopad 2009, autor: tucnak01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 da sa k origo radiu symphony co montojuju do toura dorobit usb port? Ja mám ten Xcarlink a naprostá spokojenost. Jinak mi písni do SZ pošlu více info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depesak Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 som pozeral diskusiu ohladom xcarlink ale ked mam hodit okolo 100 euro na dorobenie niecoho to je jednoduchsie prihodit este 20 euro navyse a mam rovno nove radio s usb portom, momentalne neviem co urobim hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 (editace) som pozeral diskusiu ohladom xcarlink ale ked mam hodit okolo 100 euro na dorobenie niecoho to je jednoduchsie prihodit este 20 euro navyse a mam rovno nove radio s usb portom, momentalne neviem co urobim hmmm Prohlídni si www.stualarm.cz -usb redukce k symphony stojí asi 2700kč mám a plná spokojenost Editováno: 24. Listopad 2009, autor: misumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnXTC Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Ahoj vlastním O1 a chtěl jsem se zeptat ohledně cd changeru a smyphony s cd, chtěl jsem to propojit s usb interface od blaupunkt ktery by se měl tvářit jako cd changer a taky se připojuje do konektoru určený pro changer, ale problém je v tom že blaupunkt vůbec nereaguje. nemáte někdu zkušenost jak přpojit či jakou použít redukci. v odkaze je návod od blaupunkt plus popisek od výrobce děkuji všem za pomoc http://www.blaupunkt.de/index.php?id=894&tx_ddfproducts2_pi1%5Bview%5D=1145&no_cache=1&L=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.