Přejít na obsah

Odemykani\zamykani ostavaji svitit smerovky leva strana

Balkinko

Doporučené příspěvky

Zdravim,

mam takovej problem, kdyz odemknu nebo zamknu auto DO od METY tak mi nekdy zustanou svitit smerovky na levy strane, prej nejake relatko ostava vyset, tak se chci zeptat ci nekdo nevi nebo nema nejake zkusenosti a jestlipak to uz nevyresil nekdo. Byl jsem u jednoho autoelektrikare a rikal ze je to v tom relatku ze se to da prepnout na druhou trasu ze je to bezna vec u METY jenze on nema cas a tak jsem si myslel ze bych se nato kouknul sam na to relatko, mozna by bylo i dobry to odpojit at to nejde cez smerovky proste zmacknu a auto zamkne, nebo kdyby to slo dat nevim na parkovacky. Jo a vsim sem si ze mi neblika ta diodka v soferovych dverich pri cupliku a ani mi nesviti na strope svetilko kdyz otevru vodicove a splujezdcove dvere takze bud mirkospinac alebo studenak jak jsem se docet, jinak zadni dvere kdyz otevru tak strop sviti. A dalsi zajimavost ze kdyz otocim klickem ve dverich u vodice tak se mi otevrou jenom vodicove dvere a zkousel jsem kdyz otocim klickem v kufru tak mi otevre cele auto ale akonahle otevru tak zacne houkat sirena.

Dik hosi za kazdy postreh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...