Romejn Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Tak už mi to funguje.tak ten pin č5 nebyl zapojen.Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Všechno frčí jak má,ale chci se ještě pozeptat,napojil jsem DVD přes aux a obraz mám celej do zelena,tak se chci pozeptat zda je to normál anebo mám někde něco špatně.To by bylo dos blbé aby super autoradio s navigací za 40tis. nebyl barevnej displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 ty máš rgb box? většinou vevnitř bývají trimry na jemné doladění... tak to zkus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Mám tp propojené přes MULTI MEDIA INTERFACE a mám podozření že je špatnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Já bych se na DX vykašlal, je to magnet na fetky. Ale samozřejmě záleží jak parkuješ a kde se pohybuješ. Přesně tak ...Magnet to je a pěkně silný ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonathann Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Zdravím pánové, mám v autě DX a k tomu mapy v angličtině 2003. Da se někde stahnout něco novějšího?(znáte nejaký link??) Bude to vubec fungovat? Jestli to tu již někde je tak se moc omlouvám. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.