Publikováno Listopad 16, 200915 r Pánové, chci se zeptat, zda nemáte zkušenosti s magicarem a originálním alarmem. Při odemknutí magicem a otevření dveří krom řidičových se spustí škodovácký alarm. Při odemknutí origo alarmem se ihned bez otevření dveří spustí magic siréna. Poradíte? Děkuji.
Listopad 17, 200915 r No, jestli máš Magic zapojený podle doporučení, tj. dveřní vstupy na stropní světlo, tak to je zdroj problému. Při odemčení orig. ovladačem se rozsvítí stropní světlo a Magic si myslí, že jsou otevřené dveře... pak spustí. Opačně - při odemčení DO Magicu se nedealtivuje origo alarm, takže pak otevřeš dveře a ŠkodaAlarm spustí. Řešení může být více - ale stěžejní je přepojit Magic - nejlíp přes nějaký CanBus modul - tak aby dveřní vstupy nebral od osvětlení. Pak třeba nechat deaktivovat ŠkodaAlarm nebo vždycky zamykat/odemykat oba DO ovladače. Pročti si diskuse o Magicarech, inspirace je tam spousta... PS - kontaktuj člena Raceman, zabývá se montážema Magiců Upraveno Listopad 17, 200915 r od Kajman
Listopad 17, 200915 r Autor No, jestli máš Magic zapojený podle doporučení, tj. dveřní vstupy na stropní světlo, tak to je zdroj problému.Při odemčení orig. ovladačem se rozsvítí stropní světlo a Magic si myslí, že jsou otevřené dveře... pak spustí. Opačně - při odemčení DO Magicu se nedealtivuje origo alarm, takže pak otevřeš dveře a ŠkodaAlarm spustí. Řešení může být více - ale stěžejní je přepojit Magic - nejlíp přes nějaký CanBus modul - tak aby dveřní vstupy nebral od osvětlení. Pak třeba nechat deaktivovat ŠkodaAlarm nebo vždycky zamykat/odemykat oba DO ovladače. Pročti si diskuse o Magicarech, inspirace je tam spousta... PS - kontaktuj člena Raceman, zabývá se montážema Magiců Přesně jak si napsal, tak to je. Zkusím to přepojit a při nejhorším, jednoduché řešení bych měl. Odpojím sirénu origo alarmu. Děkuji za rady.
Listopad 18, 200915 r Nevím zda má ŠkodaAlarm nějaký immobilizační okruh - to si ještě prověř, prt. pak by pouhé odpojení sirény nepomohlo, nenastartoval bys
Listopad 19, 200915 r Autor Nevím zda má ŠkodaAlarm nějaký immobilizační okruh - to si ještě prověř, prt. pak by pouhé odpojení sirény nepomohlo, nenastartoval bys Zkusím to prověřit děkuji.
Listopad 19, 200915 r Autor Nevím zda má ŠkodaAlarm nějaký immobilizační okruh - to si ještě prověř, prt. pak by pouhé odpojení sirény nepomohlo, nenastartoval bys Měl jsem totiž dva klíče vyhazovák a origo s dálkou klasiku, talk mě to zajímalo. Samozřejmě to zkusím, včera jsem sehnal origo dálku ke sklopnýmu klíči, která umí makat na starý frekvenci 433,92 mhz. Tak mám problém z půlky vyřešen. O vbíkendu vlítnu na to stropní světlo a na sirénu. Dám potom vědět.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.