lubann Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Mam problem na octavii 19 tdi mi při točeni volantu do leva vychazel od kol divný zvuk a ve volantu jsem cítil jemne brneni ve dvou znackových servisech Jarov,Nh Car mi rekli vse je ok dela to zimni pneu, ale po přezuti to pokračovalo dále tak jsem v znackovem servise v nachode nechal auto prohlednout a tam mi rekli je treba nove lozisko (vymena stoji 3800)ale samotne stoji 1500kč mam nabídku kuopit z bouračky starsi lozisko ale nekdo tvrdi ze se starsi loziska nevyplati kupovat že kdyz je vicekrat meneno tak brzi odejde?Slysel jsem ze to muze byt i homokinetcky kloub.Nevíte kolik asi stoji i ten kloub?Díiky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Tak pokud je to lozisko, tak rozhodne bych nove, protoze clovek nikdy nevi, jak moc bylo to starsi namahane a jestli po te bouracce neni nejak poskozeno. Cena samotneho loziska by sedela, ale cena za montaz toho servisu je ponekud prehnana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Mam problem na octavii 19 tdi mi při točeni volantu do leva vychazel od kol divný zvuk a ve volantu jsem cítil jemne brneni ve dvou znackových servisech Jarov,Nh Car mi rekli vse je ok dela to zimni pneu, ale po přezuti to pokračovalo dále tak jsem v znackovem servise v nachode nechal auto prohlednout a tam mi rekli je treba nove lozisko (vymena stoji 3800)ale samotne stoji 1500kč mam nabídku kuopit z bouračky starsi lozisko ale nekdo tvrdi ze se starsi loziska nevyplati kupovat že kdyz je vicekrat meneno tak brzi odejde?Slisel jsem ze to muze byt i homokinetcky klob.Nevíte kolik asi stoji i ten kloub?Díiky za odpoved. Nebuď blázen................. Už jsi to ložisko někdy sundaval? Sudat přední ložisko aniž bys mu nedal čočku není prakticky možné. Většinou sedí vnitřní kroužek ložiska na náboji tak, že se to musí lechce nahřát, abys ho dostal dolů Kup nové Ohledně klobu. Životnost kloubu je vysoká ( odhadem 3-5 vetší než u předního ložiska ). Pokud jsou manžety OK, tak tam to nebude........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 no docela by me zajimalo, jak moc to je pracny to lozisko sam vymenit a jestli je potreba nejaky specialni veci....please o zkusenosti. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Specialne veci niesu treba, len je potreba sikovnost. Pozri si dielensku prirucku, alebo JAK NA TO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 (editace) K té ceně toho ložiska 1500,- za jedno bych se vyjádřil negativně ... Není to tak dlouho co jsem kupoval právě přední ložiska a dal jsem za obě nové kolem 1450,-... značka FAG Jinak jestli budeš měnit jedno, tak zrovna vyměn i to druhé ... budeš mít pokoj Editováno: 28. Duben 2006, autor: Dimi-Dimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 K té ceně toho ložiska 1500,- za jedno bych se vyjádřil negativně ... Není to tak dlouho co jsem kupoval právě přední ložiska a dal jsem za obě nové kolem 1450,-... značka FAGJinak jestli budeš měnit jedno, tak zrovna vyměn i to druhé ... budeš mít pokoj jj to je pravda, za pár měsíců počítej, že i to druhé pujde do kopru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ta výměna ložiska moc pěkná práce není,zkusil jsem si to jednou a stačilo!Teď jsem to radši šoup do servisu.Cena za výměnu cca 1000kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cougar Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 tak, otec mi vymenil leve predni lozisko.. znackovej FAG za 450!!!!! kc... u Elitu ho maj z a 1000, ale sehnal jsem ho v praze za 450... vymena je silena prasarna.. kdyz uz jsme ho sundali, otec to odvezl vylisovat a vrazit tam nove.. tohle neni prdel, ale do servisu bych to nedaval, po me chteli ve Fematu neco pres 3500 az 4500 myslim... za JEDNO! takze si spis sezen nekoho, kdo to zmakne.. nicmene urcite znackove a NOVE lozisko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryn.home Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 koukni se sem na loziska SKF nebo uz loziska CDC v naboji (bez lisovani) www.automedik.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.