Zer0 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Podle čísel je právě mřížka na před face a face verzi. Ale zdá se mi, že už jsem to u někoho viděl a žádnej Milotec to nebyl. Jde mi o to, jestli stačí koupit ten chromovej rámeček nebo musim vyměnit i tu mřížku nebo to snad nejde vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 ten ramecek je z laurinu a staci jen ten obednat.Pokud jej budes shanet dej vedet jak jsi uspel.Taky jsem po nem uz silhal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Kluci tahle mrizka pasuje na jaky koliv rok Bohuzel sehnat jedine ve Skoda servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Tak to je super, díky moc za info. Hned pro ní běžím do Adámka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Nzc cena myslim okolo 1300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Aha A co tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Aha A co tady? Ok + mrizka Ja to kupoval od jednoho kluka co jich tady nekoupil vic bohuzel uz je nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) kluci, dnes jsem rozdelal predni masku / uplne celou jsem ji rozmontoval abych zjistil jestli do toho dam tahokov a asi se mi to nepovede. ty lamely co cuci ven jsou spojeny s celym ramem a nejde to od sebe odelit....asi budu muset poridit neco s tim tahokovem nebo nema nekdo nejaky napad? Editováno: 18. Říjen 2009, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Lary je to jen k sobe prinejtovany ne ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 e, prinytovany je jen jakysi kus plastu pro vetsi vyztuzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tkze z masky nejde vyndat zebrovani ? .) to je divny,ho prodavaji jako nahradni dil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tkze z masky nejde vyndat zebrovani ? .)to je divny,ho prodavaji jako nahradni dil äle jde to vyndat roznytovat kdyz sem to nechal lakovat mel jsem to rozdelane je to plast v barve auta chrom plast plast cerny zebrovani plechova lista s nyty a dosedacimo gumicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 aaa tomu nerozumim.... na 4 fotce jsou nyty ale to je prinytovana vystuha ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 jasne ta musi pri rozebirani dolu a pak uz se to vse jen opatrne vycvakne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 takze oddelim ram od zebrovani? to me nejak nejde do hlavy. kdyz jsem na to cucel tak to bylo cely dohromady ( ram a zebrovani). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Zdravím všechny, chtěl bych požádat o radu. Chci si vyměnit přední masku ze supa 2004 za tu masku po faceliftu, ale nevím kde ji nejlíp koupit a potom jestli jsou nějaký potíže s výměnou, našel jsem tady jen že je tam problém s otevíráním kapoty. Tak se chci zeptat jak se to řeší. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahoj koupit asi tady na foru od celna jendaT4 pokud je jeste ma jinak asi skodovka nebo projit net je to o nahode zamek na pohodu staci bud upravit stary jen trosku zabrousit nebo prihnout or koupit ve skode zamek na face masku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Cau diky moc za rady, jinak jendaT4 se mi na SZ neozval tak asi zkusim ten net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Musis mu zavolat nikdy nepise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Aha:-) zeptám se blbě máš na něj číslo?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Zkus mu napsat na icq 394050309 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Zkus mu napsat na icq 394050309 [/quHm Hm tak ani na icq neodepisuje:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 775 668 906 prosíím ouje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Paráda, díky, snad ho nenasere že volá někdo cizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Radši nový zámek a táhlo, než řezat do nové mřížky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.