George Couser Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Studie ERKO od spolutvůrce původního konceptu ENVE... Erko by NOVAGUE is a new concept of Škoda car with more airier interior than is currently common. Morphology is a combination of advanced organic esthetics with retro touch. Erko respects the strategic restrictions – it is built on the same chassis such as Škoda Octavia. It has the same wheelbase and engine compartments. This car providing a space for four-person crew is designed for the GT class and it allows for placement of the engine in the front end of the car. Still, it keeps the continuity of the classical stylistic principles of Czech design. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Luxus, to se fakt podařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Pěkné, ale přeci jenom mi přední světla připomínají Trabant nT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Me to pripada jako z animovaneho serialu AUTA (cars) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Ode mě A to nejen proto, že eRko vlastním, ale i proto, že se mi to opravdu líbí a pan Novák odvedl kus moc pěkný práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 No teda to je fakt moc pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Tohle ne. Za me je to hnus. Jsou tam prvky puvodniho auta, ale jako celek je to sileny. Predek jakoby dostal ranu z vrchu a co ty hrany na dverich? Nadhernej Tudor, kde jsou ty doby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.