Host Makyn20 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 (editace) Ahoj, chtěl jsem se zeptat u Felicie rok výroby 1997 se mi na hrbolech ozývá jakoby takový protáčení pravýho předního kola, jako kdybych tam měl nějakej kelímek. Už jsem to měl v servisu a vyměnili tlumič, rameno, čep řízení, silen dal jsem abnormální čep do čelistí brzdovejch destiček, vůle v řízení dle servisu taky není, byl jsem i na testu tlumičů a nikdo mi není schopnej pomoc. Všechno to začalo dělat po výměně tlumičů kdy se urval spodní šroub ud tlumiče a musel se vyrážet. Myslel jsem že je to replikovým tlumičem tak jsem ho reklapoval a mám origo ale moc mi to nepomohlo. Ten zvuk je nepravidelný, jo a hermetickej kloub je taky vyměněnej Editováno: 21. Listopad 2009, autor: Makyn20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Nechci rejpat ale nemyslel si homokynetickej kloub??? hermetická vec je vzduchotesná.... jinak se podivej na vuli v lozisku, a pak bych skouknu pneu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Nechci rejpat ale nemyslel si homokynetickej kloub??? hermetická vec je vzduchotesná.... jinak se podivej na vuli v lozisku, a pak bych skouknu pneu.... no jo no já tomu zase tak nerozumím tak občas něco trochu přejmenuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfelda Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 no jo no já tomu zase tak nerozumím tak občas něco trochu přejmenuju kontroloval ti někdo ložisko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamec Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 (editace) Mne nedavno tiez vydavalo koleso, taky kelimkovy zvuk, ako ked sme na bicykle davali kelimky aby rapkalo a bol to kamen vo vnutri pneu... do toho pneuservisu sa uz urcite nevratim... a raz mi podobne buchali strmene... Editováno: 23. Listopad 2009, autor: Hamec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamec Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 (editace) . Editováno: 23. Listopad 2009, autor: Hamec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Mne nedavno tiez vydavalo koleso, taky kelimkovy zvuk, ako ked sme na bicykle davali kelimky aby rapkalo a bol to kamen vo vnutri pneu... do toho pneuservisu sa uz urcite nevratim...a raz mi podobne buchali strmene... Tak to ti i věřím, že se tam už neukážeš:-D No u mě to asi nebude ono ale určitě to vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.