Vladimír Kalandra Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Jen by mě zajímalo jestli jsou váhy vzduchu pro naftu a benzín jiné. Dál jsem chtěl vyčistit tu svoji, ale nevim jestli ji mam jeste nejak víc rozebírat nebo jen prostříkat.... Co mně ale trochu zaráží, tak na jedné straně mám výstupky (kontakty) pro připojení nějakého odporu (podle nákresu na plastu), ale nemam tam nic- je to problém, nebo to tam nemáte taky? Případně na co to tam je, nějakej termistor žeby? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Jen by mě zajímalo jestli jsou váhy vzduchu pro naftu a benzín jiné. Dál jsem chtěl vyčistit tu svoji, ale nevim jestli ji mam jeste nejak víc rozebírat nebo jen prostříkat....Co mně ale trochu zaráží, tak na jedné straně mám výstupky (kontakty) pro připojení nějakého odporu (podle nákresu na plastu), ale nemam tam nic- je to problém, nebo to tam nemáte taky? Případně na co to tam je, nějakej termistor žeby? Díky Je to snímač teploty nasávaného vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 22. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Je to snímač teploty nasávaného vzduchu OK, jak rikam taky mně to napadlo... ALE proč ho tam nemám? Benzín ho nepotřebuje nebo jak? To je asi blbost ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 OK, jak rikam taky mně to napadlo... ALE proč ho tam nemám? Benzín ho nepotřebuje nebo jak? To je asi blbost ne? Neviem prečo, už vela krát som sa stretol s takými váhami kde tento snímač je iba akože nakreslení. Neviem prečo to tak je. Neviem to vysvetliť Aj na diesloch som už videl presne také váhy ako máš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 22. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Neviem prečo, už vela krát som sa stretol s takými váhami kde tento snímač je iba akože nakreslení. Neviem prečo to tak je. Neviem to vysvetliťAj na diesloch som už videl presne také váhy ako máš ty. tak pak OK no.... nahodou kolik se maj pohybovat hodnoty na te vaze kdyz je OK u motoru AUQ aasi nevite kluci, co? Ve visu jsem nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.