Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj....:-)

Takže už jsou namontěné ale s časového nedostatku jsem s tím nejel ale už se těším potom poreferuji....

Ložiska když pudem do důsledku budou více namáhána to každopádně ale nemyslím že extrémě...je to jako když dáš kola s ET a budou koukat :-))))

ok. No vyzkoušej, poreferuj a nafoť!! :palec2: Na kolik vlastně vyšly všechny 4 ?

Vloženo
Katalogová cena jedné f. v praze 8400kč celé auto (4podložky + 20šroubů) 2cm dvojí uchycení...po slevě 5700kč

ježiš to je prasacka cena za čtyři železné kolečka .. brrr .. ta sleva hádám že není pro smrtelníky ?

Vloženo (editace)
Já bych teda řekl že pan Martyp má novej volant....!!! :palec2:

..a tvrdim nekde ze ma starej ? jen sem rikal ze z vlastni zkus. me moc nesedi do OI ..ale kazdeho vec ..pri desnich cena bych dal mozna taky znouze z OII le u ORS1 to me nebere..

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo

Tak popořadě :-)

Atest pro oktu nevím.....ale maj TUV od Germanů....:-) / a dají se sehnat prostě za lepšejší cenu katalogová je opravdu dost no jo ale co naděláme.....

Lak má Velký Maxidot a přitom je to asi první protože rychloměr je do 220km

Vloženo
Vašo myslíš, že blbec policajt si toho všimne? :feve:

já jsem kdysi za podložky flastra dostal (1,5 cm)

a je mi celkem jedno jestli si toho nějakej policajt všimne ale líbí semi jak se každej ohání atestem (podložky, HID xenonový sady) a přitom ten atest je stejně k ničemu

Vloženo
já jsem kdysi za podložky flastra dostal (1,5 cm)

a je mi celkem jedno jestli si toho nějakej policajt všimne ale líbí semi jak se každej ohání atestem (podložky, HID xenonový sady) a přitom ten atest je stejně k ničemu

Jojo skoda, ze to u nas nefunguje jako v Nemecku v tomdle. :(

Vloženo

jj včera u mě byl Márty něco dodělával u mě v autíčku bo chtěl něco co jsem doma měl a tak se přešlo na směný obchod a u obou spokojenost ;) a hnedka jsme se domluvili na dlaší důležité věcičce ;)

Vloženo
jj včera u mě byl Márty něco dodělával u mě v autíčku bo chtěl něco co jsem doma měl a tak se přešlo na směný obchod a u obou spokojenost ;) a hnedka jsme se domluvili na dlaší důležité věcičce ;)

Tajnůstkáři... :p

Vloženo

MartinRS: Musím se poklonit před takovou hromadou pěkné práce, prohlédl jsem si tohle téma prakticky od začátku...

A mám Dotaz - rád bych si nechal dodělat vyhřívané sedačky do O.I - v minulé, co mi byla ukradena, jsem je měl a už vidím, jak mi (a hlavně mojí přítelkyni) budou příští zimu chybět. A ten dotaz zní - přijímáš zakázky, pokud ano - co bych mohl počítat jako čas/cenu, do zimy daleko, tak na to snad ani nepospíchám...

Díky předem za info... :worthy

Vloženo
MartinRS: Musím se poklonit před takovou hromadou pěkné práce, prohlédl jsem si tohle téma prakticky od začátku...

A mám Dotaz - rád bych si nechal dodělat vyhřívané sedačky do O.I - v minulé, co mi byla ukradena, jsem je měl a už vidím, jak mi (a hlavně mojí přítelkyni) budou příští zimu chybět. A ten dotaz zní - přijímáš zakázky, pokud ano - co bych mohl počítat jako čas/cenu, do zimy daleko, tak na to snad ani nepospíchám...

Díky předem za info... :worthy

Jee moc děkuji práce mě baví a hlavně mám rád kvalitu klidně na tom dělám déle ale zase je vše jako origo a podobně na požadavku se můžem dohodnout bez problému :-)))))písnu SZ

Vloženo

Tak zase jedno překvapení old model si nenechal vnutit nové faceliftové budíky tak ted se bude bádat proč auto sice jelo ale s doprovodem chyb :-))))))tak se prozatím vrátilo do původního stavu ......

dále uprava ovladače světel za ovladač pro xenony a regulací jasu podsvětlení

a výměna interieru za RS.....sedačky a tapec........

post-208-1210076143_thumb.jpg

post-208-1210076148_thumb.jpg

post-208-1210076152_thumb.jpg

post-208-1210076157_thumb.jpg

post-208-1210076164_thumb.jpg

post-208-1210076168_thumb.jpg

post-208-1210076240_thumb.jpg

post-208-1210076245_thumb.jpg

post-208-1210076249_thumb.jpg

post-208-1210076253_thumb.jpg

Vloženo
Tak zase jedno překvapení old model si nenechal vnutit nové faceliftové budíky tak ted se bude bádat proč auto sice jelo ale s doprovodem chyb :-))))))tak se prozatím vrátilo do původního stavu ......

dále uprava ovladače světel za ovladač pro xenony a regulací jasu podsvětlení

a výměna interieru za RS.....sedačky a tapec........

timto bych chtel podekovat Martinovi za ochotu a naprosto profesionalni pristup ke vsemu, co se na mem aute delalo a ze toho za tu dobu co se zname nebylo malo .. moje plechova krasavice sice napoprve facelift neprijmula, ale uz ted se vi, ze je cosi shnileho ve state danskem :) .. takze Martas me velke diky!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...