Wolfik101 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Zdravim potrebuji poradit se servem Po nakupu auta z bazaru bylo vse 4 mesice v klidu ani kapicka pod autem a tet zacli nejaky divny zvuky pri otaceni volantu - olej dolit do serva( zadny tam uz nebyl ), ale dole to tece ze dvou mist pravo a levo. Tak se mi zda divny, ze by to teklo ze dvou mist soucasne a po doliti. Mozna je to zavzdusnene tet a nevim jak vzdych vyhnat ven. Po cca 20 km je nadobka uplne prazdna a jen peni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Vítej v klubu tekoucího serva. Pravděpodobně Ti to teče přes manžety řízení. Asi už máš špatná gufera. Mně to taky teče, ale ne tolik a dolévám zatím jen občas. Používám alternativní servo olej, který stojí asi 40Kč. Když jsem tam doléval ten originální, teklo to velmi rychle, protože je řídký. Jinak jestli to chceš opravit, tak buď repas a nebo nový díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolfik101 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 (editace) ale ze to tece z obou manzet a ne jen z jedne. Dolil jsem nejaky olej do prevodovky cerveny. Myslis, ze by mohl nejaky jiny hustejsi ? Editováno: 12. Květen 2012, autor: Wojnar Necituj předchozí příspěvek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 No to by mě taky zajímalo, proč to teče na více místech. Já tam už nějakej ten pátek dolévám toto http://www.e-oleje.c...e=detail&id=107 Jenom Ti pak asi půjde o něco hůř točit volantem, kvůli tomu oleji, které má jiné vlastnosti, jak ten origo, ale dá se s tím jezdit v pohodě. Možná to ani nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolfik101 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 (editace) No po doliti toho cerveneho oleje jde rizeni lehceji nez drive. Tak zkusim jinej a uvidi se Editováno: 12. Květen 2012, autor: Wojnar Necituj předchozí příspěvek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Jestliže tam však máš díru jak do zadní části těla, nepomůže Ti pak žádný olej a budeš to muset opravit/vyřešit. To uvidíš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolfik101 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 (editace) ale ze tecou obe manzeny najednou to je divny. Ja tomu nerozumim, to je nejak spojeny nekde nez to prejde k manzetam ? Editováno: 12. Květen 2012, autor: Wojnar Necituj předchozí příspěvek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Asi se to nějak přes gufera rozlévá i do k té druhé, nevím přesně jak a třeba nám to někdo tady víc osvětlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 no môjmu bráchovi to tečie tiež,hlavne na pravej strane,a to čím dál viacej...ide do výmeny nového riadenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim.sv1 Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Ahoj. Mám taky problém se servem ( Oct. I ). Teklo, tak jsem ho vymněnil za starší (cca 1500,-) Jenže při jízdě zatáčkou a držení volantu v jedné poloze, mně servo potáhne jakoby spět. Ale ne plynule. Spíš cukne. Prosím o radu. Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rollcut Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Zdravím:) Mám problém se servem. když se například otáčím na parkovišti a jedu rychlostí do 10km/h a mam plný rejd, tak začne něco hučet...né moc nahlas, ale hučí to. Koukal jsem do nádržky a kapaliny je tam akorát... Nevíte co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 v koncových polohách (nadoraz) servo hučí...neodporúča sa to príliš dlho v tejto polohe držať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rollcut Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 (editace) Ale ono to nemusí bt ani v koncové poloze stač mít rejd tak na 3/4 už huč... Editováno: 29. Červenec 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Jestli máš hodně kapaliny, tak to může ještě hučet servo pumpa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rollcut Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 (editace) Takže nejspíš na výměnu.. A když s tím budu jezdit a jezdit a jezdit, tak to skončí čim? Tim, že mi odejde uplně a pojedu bez serva, že... Editováno: 29. Červenec 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Ještě raději jednou překontroluj stav té kapaliny...měl by být 1mm nad minimem při studeném motoru. Asi Ti to řízení bude hučet čím dál víc. Časem to hoď do servisu, ať se na to někdo podívá a třeba takto budeš jezdit ještě dlouho a bude to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rollcut Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 (editace) Ok. Děkuji za názor a radu:) Editováno: 29. Červenec 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.