polot Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 AHOJ.PORAďTE MI :PRESTAL MI pískať signalizátor zapnutých svetiel ,no ked zapnem vypínač na zadné hmlovky bez kľuča v zapaľovaní tak píska mam model 98,problem začal najprv nepravidelným chrapľavým pískaním teraz pri rozsvietených svetlach už žiadny zvuk,svetlo interieru po otvoreni dverí svieti možno by mi pomohla schema zapojenia vypínača svetie a tiež zadných hmloviek ale pre feliciu r.v 98 pre starší model mám a nesedi to,alebo ma dva signalizátory v poistkovej nemám AKIN pozicia R6 JE voľná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polot Vloženo 25. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 eštš dodavam že mi nesvieti osvetlenie vypínača obrysových svetiel neviem či to má niečo spoločné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polot Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 kupil som piezomenič piska poriadnych 100dB aspoň mi poradte kde ho mam zapojiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.