polot Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 AHOJ.PORAďTE MI :PRESTAL MI pískať signalizátor zapnutých svetiel ,no ked zapnem vypínač na zadné hmlovky bez kľuča v zapaľovaní tak píska mam model 98,problem začal najprv nepravidelným chrapľavým pískaním teraz pri rozsvietených svetlach už žiadny zvuk,svetlo interieru po otvoreni dverí svieti možno by mi pomohla schema zapojenia vypínača svetie a tiež zadných hmloviek ale pre feliciu r.v 98 pre starší model mám a nesedi to,alebo ma dva signalizátory v poistkovej nemám AKIN pozicia R6 JE voľná Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polot Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 eštš dodavam že mi nesvieti osvetlenie vypínača obrysových svetiel neviem či to má niečo spoločné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polot Posted December 1, 2009 Author Share Posted December 1, 2009 kupil som piezomenič piska poriadnych 100dB aspoň mi poradte kde ho mam zapojiť Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts