RemyZero Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Zdravim ...dneska jsem myl svojí OII a všiml jsem si, že ty černé plasty na nárazníkách jsou hodně zašlé, už takové trochu do běla ... Na předním nárazníku je to hodně do běla, možná asi ze solení na silnici. Nevíte o nějakém účiném prostředku, který by to na 100% oživil, aby to bylo zase krásně černé jako nový?? Mám takové černidlo na plasty od TurtleWax, ale to vůbec nepomáhá... Prosím poraďte ...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 na celý auto používám věci od Sonax a max.spokojenost mrkni sem určo si vyberš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 (editace) Skus silikonovy olej-SILKAL 93. Editováno: 27. Listopad 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Já používám Coyte Oživovač vnějších plastů a pneu http://shop.vitocom.cz/inshop/zbozi/ozivov...id-3551%5D.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 27. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Díky za tipy ..... snad to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Nejlepší co znám je glycerinový olej. Můžeš ho koupit v lélármě a je to asi to nejlepší. A to jsem používal i jiné značkové prostředky. Ale ten olej je opravdu asi nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 (editace) Oživuji toto téma po dlouhé době. Pokud bude chtít někdo oživit starý plast, který postrádá černou barvu a je šedý až nabělalí, tak doporučuji produkt RENOPLAS S ČERNIDLEM. Stojí cca 100kč, ale ze zešedlého plastu udělal zase černý. Velice mě tento produkt překvapil. Editováno: 16. Duben 2014, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.