Bodanek Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Ahoj všem,už dva týdny mám problém,z kterého mi jde mi za chvíli asi praskne hlava,nevím co s tím. Dělá to tak všelijak,jak se tomu zachce,mam O1 r.v.99,1.9TDi,81kW a zničeho při klidné jízdě se začne hádat motor,škube,má tendenci zdechnout,chrastí ventily,začné se kouřit z výfuku,něco cvaká po palubkou,tak musím podřadit a sešlapnout plyn,pak to dělá ještě chvíli a přestane to,teď už mi to dělá i po ránu,jak je studený motor na volnoběch a zdechne to,tak jsem z toho jelen,byl jsem u známeho a že prý je špatná nafta,tak nevím nevím,myslím si,že to bude určitě něco jiného,jinak naftový filtr jsem měnil letos v lednu,také mám turbo po repasu,žhavičky jsou O.K. a tak přibližne před 3týdny jsem byl na diagnostice a nic mi nenašli,protože to samozřejmě jak naschvál nezlobilo. Může mi chlapi nekdo poradit,co to může být,než to zhodím někde za skály? Dík a zatím ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny159 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Ahoj všem,už dva týdny mám problém,z kterého mi jde mi za chvíli asi praskne hlava,nevím co s tím.Dělá to tak všelijak,jak se tomu zachce,mam O1 r.v.99,1.9TDi,81kW a zničeho při klidné jízdě se začne hádat motor,škube,má tendenci zdechnout,chrastí ventily,začné se kouřit z výfuku,něco cvaká po palubkou,tak musím podřadit a sešlapnout plyn,pak to dělá ještě chvíli a přestane to,teď už mi to dělá i po ránu,jak je studený motor na volnoběch a zdechne to,tak jsem z toho jelen,byl jsem u známeho a že prý je špatná nafta,tak nevím nevím,myslím si,že to bude určitě něco jiného,jinak naftový filtr jsem měnil letos v lednu,také mám turbo po repasu,žhavičky jsou O.K. a tak přibližne před 3týdny jsem byl na diagnostice a nic mi nenašli,protože to samozřejmě jak naschvál nezlobilo. Může mi chlapi nekdo poradit,co to může být,než to zhodím někde za skály? Dík a zatím ahoj. Ahoj, ŘJ má vlastní paměť závad, takže pokud nějaká chyba, kterou by to zjistilo, nastane, zapíše se a při připojení na VAG by ji to vypsalo. Nafta tam jde?Jestli třeba nevynechává čerpadlo?Zkusil bych v první řadě mrknout na pojistky. Asi to tím nebude, ale člověk občas vymění půl auta a pak se mlátí do hlavy.Hodně štěstí, ať to brzo odhalíš a hlavně AŤ TO MOC NESTOJÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodanek Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Ahoj, ŘJ má vlastní paměť závad, takže pokud nějaká chyba, kterou by to zjistilo, nastane, zapíše se a při připojení na VAG by ji to vypsalo. Nafta tam jde?Jestli třeba nevynechává čerpadlo?Zkusil bych v první řadě mrknout na pojistky. Asi to tím nebude, ale člověk občas vymění půl auta a pak se mlátí do hlavy.Hodně štěstí, ať to brzo odhalíš a hlavně AŤ TO MOC NESTOJÍ Ahoj,no nafta tam snad jde,mám teď nakoupene nějaké věci na výměnu i naftový filtr,snímač teploty vody a také budu v týdnu měnit rozvody a kolego to hodí znova na VAG,tak uvidím co to ukáže,ale i tak děkuji za radu a na pojistky mrknu. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodanek Vloženo 7. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Ahoj,no nafta tam snad jde,mám teď nakoupene nějaké věci na výměnu i naftový filtr,snímač teploty vody a také budu v týdnu měnit rozvody a kolego to hodí znova na VAG,tak uvidím co to ukáže,ale i tak děkuji za radu a na pojistky mrknu.Ahoj. Tak problém je vyřešený,hodil jsem to u kolegy ve Škodovce na VAG a byla v háji váha vzduchu,koupil jsem originál od Bosche za 2000 a šlape opět jako hodinky,zítra měnim rozvody a prdím veškeré investice,autíčko už má po Vánoční nadílce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.