ado1973 Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Po zapnuti 4 rychlosti na ventilatore kurenia sa vzdy odpali poistka, resp na 3. rychlosti ked su privrete prieduchy ofukovania ten isty problem, poistka odpalena, . Prosim o radu, kde by mohla byt pricina tejto poruchy. Ado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Vyndat-namazat, na 90% přidřený kluzný ložiska v motorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefskrbek Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Mám trochu jiný problém, funguje mi pouze 3. a 4. rychlost ventilátoru, poraďte nekdo prosím co s tím. Dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefskrbek Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Jo a teď jsem si všimnul ještě jedné věci, když je ventilátor zapnut na 3. nebo 4. rychlost nefunguje manuální klimatizace a když je zapnut na 1. a 2. nefunguje ventilátor a klima naopak ano. Zřejmě nějaký kraťas, ale kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefskrbek Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tak už si toho někdo všiměte a poraďte..., prosíííím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 no mne pojistku vyhadzovalo ked bol zly predradny odpor 1,2,3 slo ale ked som dal na 4 tak po par sekundach odpalilo poistku.Skus to vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefskrbek Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Jak to vypadá a kde to najdu? Dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 (editace) Ahoj. mam jeden problem. Pri zapnuti klima me hvizda ventilator ( v motorovem prostoru ) chladice na klima. Takze jsem ho vyndal a zjistil, ze neni rozebiratelny. Tak a co ted. Z jedne strany slo kapnout trosku oleje na kluzne lozisko, ale to je vse. Zrejme piskaji uhliky ci druhe lozisko na statoru. Tak a co stim. Menit to za nove je skoda. Tady jsme od toho, aby se to dalo opravit Diky za rady Editováno: 27. Srpen 2006, autor: Kryšot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Předřadný odpor ventilátoru,je pod palubkou u nohou spolujezdce-je to plastový kryt na dvou šroubkách a je v něm strčený konektor se čtyřmi kabely-ten problém co máš je 90% on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefskrbek Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Tak jsem ho našel a vyndal, ale ví někdo jaké mám naměřit hodnoty toho odporu, nemám možnost půjčit si jiný a vyzkoušet jestli to funguje. Taky jsem se zeptal na cenu a z toho mě málem šlehlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefskrbek Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 No tak si budu povídat sám. Koupil jsem nový a vida, ono to funguje. Hodnoty na to novým odporu jsem naměřil v rozmezí 5-9 ohmů postupně na jednotlivých kontaktech. Na tom starým prošvihlým se dalo něco naměřit jen na vnitřních a vnějších kontaktech, takže závada se dá rozpoznat i takto až to někdo bude příště řešit, což samozřejmě nikomu nepřeju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.