ado1973 Vloženo 24. Duben 2006 Vloženo 24. Duben 2006 Po zapnuti 4 rychlosti na ventilatore kurenia sa vzdy odpali poistka, resp na 3. rychlosti ked su privrete prieduchy ofukovania ten isty problem, poistka odpalena, . Prosim o radu, kde by mohla byt pricina tejto poruchy. Ado Citovat
petan Vloženo 24. Duben 2006 Vloženo 24. Duben 2006 Vyndat-namazat, na 90% přidřený kluzný ložiska v motorku. Citovat
josefskrbek Vloženo 15. Srpen 2006 Vloženo 15. Srpen 2006 Mám trochu jiný problém, funguje mi pouze 3. a 4. rychlost ventilátoru, poraďte nekdo prosím co s tím. Dík! Citovat
josefskrbek Vloženo 20. Srpen 2006 Vloženo 20. Srpen 2006 Jo a teď jsem si všimnul ještě jedné věci, když je ventilátor zapnut na 3. nebo 4. rychlost nefunguje manuální klimatizace a když je zapnut na 1. a 2. nefunguje ventilátor a klima naopak ano. Zřejmě nějaký kraťas, ale kde? Citovat
josefskrbek Vloženo 23. Srpen 2006 Vloženo 23. Srpen 2006 Tak už si toho někdo všiměte a poraďte..., prosíííím... Citovat
makov Vloženo 24. Srpen 2006 Vloženo 24. Srpen 2006 no mne pojistku vyhadzovalo ked bol zly predradny odpor 1,2,3 slo ale ked som dal na 4 tak po par sekundach odpalilo poistku.Skus to vymenit. Citovat
Kryšot Vloženo 27. Srpen 2006 Vloženo 27. Srpen 2006 (editace) Ahoj. mam jeden problem. Pri zapnuti klima me hvizda ventilator ( v motorovem prostoru ) chladice na klima. Takze jsem ho vyndal a zjistil, ze neni rozebiratelny. Tak a co ted. Z jedne strany slo kapnout trosku oleje na kluzne lozisko, ale to je vse. Zrejme piskaji uhliky ci druhe lozisko na statoru. Tak a co stim. Menit to za nove je skoda. Tady jsme od toho, aby se to dalo opravit Diky za rady Editováno: 27. Srpen 2006, autor: Kryšot Citovat
petan Vloženo 27. Srpen 2006 Vloženo 27. Srpen 2006 Předřadný odpor ventilátoru,je pod palubkou u nohou spolujezdce-je to plastový kryt na dvou šroubkách a je v něm strčený konektor se čtyřmi kabely-ten problém co máš je 90% on. Citovat
josefskrbek Vloženo 28. Srpen 2006 Vloženo 28. Srpen 2006 Tak jsem ho našel a vyndal, ale ví někdo jaké mám naměřit hodnoty toho odporu, nemám možnost půjčit si jiný a vyzkoušet jestli to funguje. Taky jsem se zeptal na cenu a z toho mě málem šlehlo. Citovat
josefskrbek Vloženo 20. Září 2006 Vloženo 20. Září 2006 No tak si budu povídat sám. Koupil jsem nový a vida, ono to funguje. Hodnoty na to novým odporu jsem naměřil v rozmezí 5-9 ohmů postupně na jednotlivých kontaktech. Na tom starým prošvihlým se dalo něco naměřit jen na vnitřních a vnějších kontaktech, takže závada se dá rozpoznat i takto až to někdo bude příště řešit, což samozřejmě nikomu nepřeju. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.