Radek S. Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Při vyřazení rychlosti a po zastavení u vozu octavia 1.9 tdi 81kw začnou otáčky motoru kolísat cca 7sekund poté se chod motoru ustálí.Při odpojení spojkového pedálu se závada neprojevuje ale poté je pochopitelně nef. tempomat diag. motoru ok. prosím o radu už jsem zoufalí zkusil jsem všehno kromě vstřik. čerpadla děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Při vyřazení rychlosti a po zastavení u vozu octavia 1.9 tdi 81kw začnou otáčky motoru kolísat cca 7sekund poté se chod motoru ustálí.Při odpojení spojkového pedálu se závada neprojevuje ale poté je pochopitelně nef. tempomat diag. motoru ok. prosím o radu už jsem zoufalí zkusil jsem všehno kromě vstřik. čerpadla děkuji moc na spojkovém pedálu je spínač,te bude v háji,dělalo mi to taky po výměně ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 ALebo to môže byť aj váha vzduchu! Nebolo by naškodu ju vybrať von a vyčistiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.