Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem právě dodělal svojí káru ještě to není ve finále ale už to vypadá dle mne k světu..Co říkáte..

Omlovám za kvalitu fotek je to z mobilu po nafocení upravím..

post-30-1145900286.jpg

• Autor

foto

post-30-1145900315.jpg

Ac to neni muj styl, tohle se mi moc libi. Teda az na jedinou vec, ty zadni lampy :) O kolik to mas dole?

• Autor

foto

post-30-1145900559.jpg

• Autor

Mám tam stavitelný povozek RH momentálně předek o 6cm a zadek o 4cm ale tento podvozek je již o proti serii o 2 cm níže..Předek má rozmezí 11cm a zadek o 8 cm..

ty jsi z MB?? mam takovy dojem, ze jsem tvuj stroj cca pred hodinou potkal....... moc pekne....... ;)

• Autor

Jo jo bolka..

Mám tam stavitelný povozek RH momentálně předek o 6cm a zadek o 4cm ale tento podvozek je již o proti serii o 2 cm níže..Předek má rozmezí 11cm a zadek o 8 cm..

Uff, tak to je mazec, sem se prave chtel zeptat, kde s tim jezdis ;) V Praze by to asi neslo :(

WOW hustá změná oproti fotce co máš v avataru...pěkný :specool: :specool: doufam že časem hodíš lepší fotečky ;)

no hezký, akorát ty zadní lampy jsou ošklivý. Introš vypadá super.

• Autor

Jo ta lampy není to pravé ořechové jsou to ty klasiky iré ale hrazně na tom autě svítily jak pěst na oko takže jsem je lehonce natáhl do modra aby byly vidět barvy nejsem cvok aby byly úplně modré nabo erné jednou jsem málem sejmul 120 měl to černý že nebyly vůbec vidět brzdovky..

No podivejme, hezke, hlavne interier, to je fakt moc povedene! ;)

vnitřek super, bez připomínek, venek, no, není to moje krevní skupina zavařovat vše, ale proč ne

..také pár dotazů:

- z čeho tam máš spodní mlhovky?

- jaký máš rozměr kol a pneu

Ď.

• Autor

Mlhovky jsou z fábie RS..

Kola jsou zatím 18" gumy 215/35/R18, scháním nějaké libové chomy v 19"

post-30-1145978863.jpg

• Autor

lepší foto

post-30-1145978890.jpg

• Autor

foto

post-30-1145978913.jpg

• Autor

foto

Interiér nafotím až to bude komplet..

post-30-1145978960.jpg

ty prahy jsou od f. Topplast nebo ne? dik

au, ten zadek je celkově ošklivej, nejen světla. Ale na foto interiéru v nějakým větším rozlišení se těším. Ten introš vypadá fakt super.

• Autor

jj topplast...

jéé na tohle jsem koukal na tuningforu a ptal se tě na jednu věcičku ty přední světla jsou z L&K nebo máš jen překryt?

• Autor

Jen překryt ale nedoporuuji svítí to úplně na ho... a dost to oslňuje sehnal jsem L&K tak jen ekám až je budu mít doma a hned montuji... Přes celou svitnou sezonu jsem jezdil se starými světli a teď jsem tam dal ty čiré plast kryty..

Jen překryt ale nedoporuuji svítí to úplně na ho... a dost to oslňuje sehnal jsem L&K tak jen ekám až je budu mít doma a hned montuji... Přes celou svitnou sezonu jsem jezdil se starými světli a teď jsem tam dal ty čiré plast kryty..

no to vím sem to měl taky není nad čistokravné L&K sám je sám na autí

Mně se to líbí, i když to není můj šálek kávy, jen jak tady kluci píšou, ty zadní lampy néééé. Ale pokud jseš spokojenej, pak není co řešit, jinak držím palce, aby tě nějaká pi.a nesestřelila z cesty, určitě to stálo hóódně času a nervů.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.