Fany Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak jsem právě dodělal svojí káru ještě to není ve finále ale už to vypadá dle mne k světu..Co říkáte.. Omlovám za kvalitu fotek je to z mobilu po nafocení upravím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ac to neni muj styl, tohle se mi moc libi. Teda az na jedinou vec, ty zadni lampy O kolik to mas dole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Mám tam stavitelný povozek RH momentálně předek o 6cm a zadek o 4cm ale tento podvozek je již o proti serii o 2 cm níže..Předek má rozmezí 11cm a zadek o 8 cm.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 ty jsi z MB?? mam takovy dojem, ze jsem tvuj stroj cca pred hodinou potkal....... moc pekne....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Jo jo bolka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Mám tam stavitelný povozek RH momentálně předek o 6cm a zadek o 4cm ale tento podvozek je již o proti serii o 2 cm níže..Předek má rozmezí 11cm a zadek o 8 cm.. Uff, tak to je mazec, sem se prave chtel zeptat, kde s tim jezdis V Praze by to asi neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 WOW hustá změná oproti fotce co máš v avataru...pěkný :specool: doufam že časem hodíš lepší fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 no hezký, akorát ty zadní lampy jsou ošklivý. Introš vypadá super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Jo ta lampy není to pravé ořechové jsou to ty klasiky iré ale hrazně na tom autě svítily jak pěst na oko takže jsem je lehonce natáhl do modra aby byly vidět barvy nejsem cvok aby byly úplně modré nabo erné jednou jsem málem sejmul 120 měl to černý že nebyly vůbec vidět brzdovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No podivejme, hezke, hlavne interier, to je fakt moc povedene! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 vnitřek super, bez připomínek, venek, no, není to moje krevní skupina zavařovat vše, ale proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 ..také pár dotazů: - z čeho tam máš spodní mlhovky? - jaký máš rozměr kol a pneu Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Mlhovky jsou z fábie RS.. Kola jsou zatím 18" gumy 215/35/R18, scháním nějaké libové chomy v 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 lepší foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 foto Interiér nafotím až to bude komplet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 ty prahy jsou od f. Topplast nebo ne? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 au, ten zadek je celkově ošklivej, nejen světla. Ale na foto interiéru v nějakým větším rozlišení se těším. Ten introš vypadá fakt super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 jj topplast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 jéé na tohle jsem koukal na tuningforu a ptal se tě na jednu věcičku ty přední světla jsou z L&K nebo máš jen překryt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jen překryt ale nedoporuuji svítí to úplně na ho... a dost to oslňuje sehnal jsem L&K tak jen ekám až je budu mít doma a hned montuji... Přes celou svitnou sezonu jsem jezdil se starými světli a teď jsem tam dal ty čiré plast kryty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jen překryt ale nedoporuuji svítí to úplně na ho... a dost to oslňuje sehnal jsem L&K tak jen ekám až je budu mít doma a hned montuji... Přes celou svitnou sezonu jsem jezdil se starými světli a teď jsem tam dal ty čiré plast kryty.. no to vím sem to měl taky není nad čistokravné L&K sám je sám na autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Mně se to líbí, i když to není můj šálek kávy, jen jak tady kluci píšou, ty zadní lampy néééé. Ale pokud jseš spokojenej, pak není co řešit, jinak držím palce, aby tě nějaká pi.a nesestřelila z cesty, určitě to stálo hóódně času a nervů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.