martinek84 Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Ahoj lidi, povedlo se mi ztratit jediný originální klíč i s imobilizačním čipem k mé Felicii 1,3 Nevíte nikdo prosím co s tím. Bude nutné vyměnit všechny zámky i se zapalováním? Nebo mi nějaký autorizovaný servis Škoda, podle sériového čísla vozu vyrobí nový. Jsem z toho fakt zoufalý. Děkuji Všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Měli by ti ho vyrobit podle štítku co jsi měl u klíčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek84 Vloženo 7. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Měli by ti ho vyrobit podle štítku co jsi měl u klíčů. Díky. Tak jen doufám, ze ten štítek někde najdu, jinak jsem pěkně v háji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Díky. Tak jen doufám, ze ten štítek někde najdu, jinak jsem pěkně v háji ... Kdyz ho nenajdes tak te asi ceka komplet vymena zamku + spinacka s jednotkou imobilizeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 akorát bez klíče se ty vložky pěkně blbě vyndavaj (bez rozlomení). Nech si jednu odborně vydloubnout a podle ní si nech udělat klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 akorát bez klíče se ty vložky pěkně blbě vyndavaj (bez rozlomení). Nech si jednu odborně vydloubnout a podle ní si nech udělat klíč. auto odemknes kouskem dratu a pak to jde uz v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek84 Vloženo 8. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 auto odemknes kouskem dratu a pak to jde uz v pohode Díky Vám všem za rady. Klíč se naštěstí našel před vchodem Co nejdřív si nechám udělat kopii klíče, abych třeba příště nemusel odvrtávat zámky. Protože jsem zjistil, že žádný štítek nemám. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Díky Vám všem za rady. Klíč se naštěstí našel před vchodem Co nejdřív si nechám udělat kopii klíče, abych třeba příště nemusel odvrtávat zámky. Protože jsem zjistil, že žádný štítek nemám. Ještě jednou díky. mam takovej dojem ze bez stitku ti novej neudelaj, u faceliftovy s novejsima zamkama stopro ale nevim jak je to s klasickejma zoubkama ale dva kluce to urcite chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 auto odemknes kouskem dratu a pak to jde uz v pohode abys vložku vytáhl ze zapalování, tak s ní musíš pootočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.