Dodo-Kolín Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 (editace) Zdravím. Někde jsem to četl, ale bylo to vpředu a nemůžu to najít. Včera večer jsme naloďovali děti a kolem nás jela fůra aut. Zdá se mi že nás viděli na poslední chvíli. Jde mi o toto: dodělat si výstražné osvětlení (červená s odrazkou) do zadních dveří. Zapojit to stejně jako vpředu (svítí pouze při otevřených dveří). Kde to mám napíchnout? Určitě je ve dveřích mikrospínač na indikaci otevřených dveří v palubce. Šlo by to tam? A kde sehnat světýlko (vrakáč/nové origo?) Dík za případné rady. Pokud to téma někde je, tak se předem omlouvám. Editováno: 7. Prosinec 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Světýlka na vrakáči. V O1 to bylo jednoduché, (-) pól na mikrospínač přes diodu (součást světýlka),(+) pól bylo potřeba natáhnou drát od ŘJ komfortu V O2 ke to řešené trošku jinak. (-) je ve dveřích normálně ukostřený (tj. no problem udělat), ale (+) jde z dveřní jednotky... a tady nevím, jestli to zadní jednotky umí, jako ty přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Jiné návrhy? Nikdo to nedělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 můžeš to udělat jako v O1, tj. spínaný (-) od mikrospínače, ale potřebuješ časové omezení na (+), stálý (+) vezmeš z napájení dveřní jednotky - mrkni SEM případně kontaktuj profora, jak to přesně udělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.