Dodo-Kolín Vloženo 7. Prosinec 2009 Vloženo 7. Prosinec 2009 (editace) Zdravím. Někde jsem to četl, ale bylo to vpředu a nemůžu to najít. Včera večer jsme naloďovali děti a kolem nás jela fůra aut. Zdá se mi že nás viděli na poslední chvíli. Jde mi o toto: dodělat si výstražné osvětlení (červená s odrazkou) do zadních dveří. Zapojit to stejně jako vpředu (svítí pouze při otevřených dveří). Kde to mám napíchnout? Určitě je ve dveřích mikrospínač na indikaci otevřených dveří v palubce. Šlo by to tam? A kde sehnat světýlko (vrakáč/nové origo?) Dík za případné rady. Pokud to téma někde je, tak se předem omlouvám. Editováno: 7. Prosinec 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat
Kajman Vloženo 7. Prosinec 2009 Vloženo 7. Prosinec 2009 Světýlka na vrakáči. V O1 to bylo jednoduché, (-) pól na mikrospínač přes diodu (součást světýlka),(+) pól bylo potřeba natáhnou drát od ŘJ komfortu V O2 ke to řešené trošku jinak. (-) je ve dveřích normálně ukostřený (tj. no problem udělat), ale (+) jde z dveřní jednotky... a tady nevím, jestli to zadní jednotky umí, jako ty přední Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 7. Prosinec 2009 Autor Vloženo 7. Prosinec 2009 Jiné návrhy? Nikdo to nedělal? Citovat
Kajman Vloženo 7. Prosinec 2009 Vloženo 7. Prosinec 2009 můžeš to udělat jako v O1, tj. spínaný (-) od mikrospínače, ale potřebuješ časové omezení na (+), stálý (+) vezmeš z napájení dveřní jednotky - mrkni SEM případně kontaktuj profora, jak to přesně udělal... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.