Duben 25, 200619 r Dík za radynakonec to dopadlo 7,5 x 17 a rozměr 205/50 Ty ještě žiješ????????? taky jsem se myslel, že s náma už nemluví asi připravuje nějaký bobmu na léto a nechtěl sem chodit, aby to nevykecal
Duben 26, 200619 r Autor Dík za radynakonec to dopadlo 7,5 x 17 a rozměr 205/50 Ty ještě žiješ????????? taky jsem se myslel, že s náma už nemluví asi připravuje nějaký bobmu na léto a nechtěl sem chodit, aby to nevykecal Vystih si to přesně, počkejte si na Plasy , to už bude auto zčásti hotovo Upraveno Duben 26, 200619 r od CANNON
Duben 27, 200619 r Dík za radynakonec to dopadlo 7,5 x 17 a rozměr 205/50 Ty ještě žiješ????????? taky jsem se myslel, že s náma už nemluví asi připravuje nějaký bobmu na léto a nechtěl sem chodit, aby to nevykecal Vystih si to přesně, počkejte si na Plasy , to už bude auto zčásti hotovo Jen se prosím drž hesla, kdo přebírá přebere. Ne že z toho uděláš monstrum s kde jakou píkačovinou
Duben 28, 200619 r Autor Dík za radynakonec to dopadlo 7,5 x 17 a rozměr 205/50 Ty ještě žiješ????????? taky jsem se myslel, že s náma už nemluví asi připravuje nějaký bobmu na léto a nechtěl sem chodit, aby to nevykecal Vystih si to přesně, počkejte si na Plasy , to už bude auto zčásti hotovo Jen se prosím drž hesla, kdo přebírá přebere. Ne že z toho uděláš monstrum s kde jakou píkačovinou auto dělá KUBI, tak z toho žádnej paskvil nevyleze
Květen 1, 200619 r kurna Tomasi nahoď nějaký foto nebo pošli na mailík a nedělej zagorku Upraveno Květen 1, 200619 r od Hensel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.