Hensel Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Dík za radynakonec to dopadlo 7,5 x 17 a rozměr 205/50 Ty ještě žiješ????????? taky jsem se myslel, že s náma už nemluví asi připravuje nějaký bobmu na léto a nechtěl sem chodit, aby to nevykecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 (editace) Dík za radynakonec to dopadlo 7,5 x 17 a rozměr 205/50 Ty ještě žiješ????????? taky jsem se myslel, že s náma už nemluví asi připravuje nějaký bobmu na léto a nechtěl sem chodit, aby to nevykecal Vystih si to přesně, počkejte si na Plasy , to už bude auto zčásti hotovo Editováno: 26. Duben 2006, autor: CANNON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Dík za radynakonec to dopadlo 7,5 x 17 a rozměr 205/50 Ty ještě žiješ????????? taky jsem se myslel, že s náma už nemluví asi připravuje nějaký bobmu na léto a nechtěl sem chodit, aby to nevykecal Vystih si to přesně, počkejte si na Plasy , to už bude auto zčásti hotovo Jen se prosím drž hesla, kdo přebírá přebere. Ne že z toho uděláš monstrum s kde jakou píkačovinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Dík za radynakonec to dopadlo 7,5 x 17 a rozměr 205/50 Ty ještě žiješ????????? taky jsem se myslel, že s náma už nemluví asi připravuje nějaký bobmu na léto a nechtěl sem chodit, aby to nevykecal Vystih si to přesně, počkejte si na Plasy , to už bude auto zčásti hotovo Jen se prosím drž hesla, kdo přebírá přebere. Ne že z toho uděláš monstrum s kde jakou píkačovinou auto dělá KUBI, tak z toho žádnej paskvil nevyleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Tak to by mohla bejt parada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waclaw Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Nemas fotku jak vypada 7.5" na 205/50 17"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 29. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Nemas fotku jak vypada 7.5" na 205/50 17"? Zatím nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 (editace) kurna Tomasi nahoď nějaký foto nebo pošli na mailík a nedělej zagorku Editováno: 1. Květen 2006, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Auto ještě není doma, až bude tak budou i fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.