majo8229 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 (editace) Vie mi niekto súrne poradiť ohľadom octávia I 1,9TDi kod motora ALH. Mám problém a to : idem po dialnici a motor z ničoho nič úplne skapal /ešte že som mal vyradenú rýchlosť/. Pokúšal som sa motor viac krát naštartovať ale nič. Kontrolky pri štartovaní všetky OK aj normálne motor točilo ale nenaštartovalo.Násladne odťah do Škoda servisu.Na druhý deň ráno chytilo v pohode. Aj 5x za sebou+ kontr.jazda. všetko OK.Diagnostika na počítači nič okrem toho že im vyhodilo nejakú chybu ohľadom čidla teploty chl.kvapaliny.Pre istotu výmena tohto čidla.Fajn spokojný idem na aute domov keď zrazu po 5-10tich km dialnicou zaradená 5-ťka rýchlosť 130 motor úplne stráca ťah dusí ho a pedál na podlahe aby som ho udržal aspoň v chode otáčky motora pri voľnobehu lietajú hore-dole 800-1600..Skrátka to isté ako pred tým.Motor skapína.Stretol sa s týmto problémom niekto ? lebo v servise sú z toho mimo. Biely dym z výfuku ale iba na začiatku potom všetko OK. Lambda +diagnostika nič ,bez závad. Dík. Editováno: 10. Prosinec 2009, autor: majo8229 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo8229 Vloženo 15. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 vyriešené . znečistené sitko v palivovej nádrži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.