Pawouk Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Hele, to by se ti mohlo stát i u fuglovky (např.viz problémy s turbem u FII 1.2 TSI)... Jasně, že u ojetiny nikdy nevíš, co kupuješ, jak se k tomu kdo choval. Ale takto bys mohl kupovat jenom funglovky. Brácha má už třetí roční referenčák po sobě (FI 1.4 16V, FI Combi 1.4 16V, Roomster 1.6 16V - na každém ušetřil v průměru cca 150 000 Kč) a drobné potíže měl jenom s tím kombíkem, který jsem od něj koupil. Já si to pak "odskákal" s motorem (podpálené ventily), ale až v 80 000 km. Jestli to ovšem mělo souvislost s tím, že to byl referenčák nevím, když ji brácha kupoval měla najeto cca 25 000 km, tak si myslím, že ne. Teď jsem koupil Octavii 1.4 TSI, rok starou, najeto 12 000 km za 375tk. Cena nové podle ceníku cca 530 tk. Záruka 4 roky/120 000 km. Třeba se vysype, třeba taky ne. Je to jenom stroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Bych se toho nebál. Viděl jsem jaké kousky tam mají a nad některými jsem slintal. A pokud se něco vysype je na to záruka, tak se to nechá opravit. Mimo jiné pro koupi hraje cena, která je velmi příznivá. A jistota historie vozu je také 100%. Takže bych neváhal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Nerikam ze je to pravda, ale je to k tematu. dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011051501 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Co tedy znamena to "vozidlo bez záruky Škoda-Auto" uz jsem to u nekolika aut zahledl..treba u rocnich aut s cca do 50tis km.Takove auto by melo byt temer zdarma,kdyz uz za nej skodovka po roce nechce rucit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 To je divný,máš někde odkaz na nějaký takový ? Testovací by neměli přijít do prodeje,i když před pár lety jsem narazil na Octavii -prý dostávala zabrat a i cena byla oproti ostatním o dost nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 to sou od lidí vráceny, sice jdou záruky ale majitel není škoda auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.