Tomino1 Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Ahojte, podarilo sa mi pokrcit kozu na sedackach z RSy,nejak sa mi moc nedari narovnat to... je nato nejaka finta? popr. ma niekto nejaky napad? Dakujem za kazdy help... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 ted nedavno jsem montoval vyhrev na klasickych sedacich, potah je zespodu sedacky nacvaknuty na kovovym ramu, skus tu sedacku vytahnout ven z auta, obrat sedacku "vzhuru nohama" a skontroluj jestli se ti to nevycvaklo z toho ramu, pripadne si to vycvakni, pak ten potah bude volnejsi, rukou to dopasuj a pak znovu nacvakni a melo by se to znovu hezky vypnout..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 maš tu kuži(koženku)moc tvrdou,pořadne ji naimpregnuj (třeba od sonaxu) a vmasiruj to do te kuže,2x3x to zopakuj a ta kuže zvlačni a změkne a ty dulky se vyrovnaj časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 12. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 JJ diky...skusim obe. Dneska som to uz par krat impregnoval a zrovna sonaxem na kuzi,ale jak si tak vsimam tak to ten sonax zere jak svina:)) naipregnujem to a za chvilku je to uz suche,jak keby som sa toho ani nedotkol ziadnym pripravkom:))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 no prave,maš ji moc suchou,ja ji mam už krasne vlačnou a podajnou i impregnat nani zustava.jak řikal muj soused musiš mazat a mazat a mazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 12. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 OK,diky idem mazat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.