Publikováno Prosinec 12, 200915 r Ahojte, podarilo sa mi pokrcit kozu na sedackach z RSy,nejak sa mi moc nedari narovnat to... je nato nejaka finta? popr. ma niekto nejaky napad? Dakujem za kazdy help...
Prosinec 12, 200915 r ted nedavno jsem montoval vyhrev na klasickych sedacich, potah je zespodu sedacky nacvaknuty na kovovym ramu, skus tu sedacku vytahnout ven z auta, obrat sedacku "vzhuru nohama" a skontroluj jestli se ti to nevycvaklo z toho ramu, pripadne si to vycvakni, pak ten potah bude volnejsi, rukou to dopasuj a pak znovu nacvakni a melo by se to znovu hezky vypnout.....
Prosinec 12, 200915 r maš tu kuži(koženku)moc tvrdou,pořadne ji naimpregnuj (třeba od sonaxu) a vmasiruj to do te kuže,2x3x to zopakuj a ta kuže zvlačni a změkne a ty dulky se vyrovnaj časem.
Prosinec 12, 200915 r Autor JJ diky...skusim obe. Dneska som to uz par krat impregnoval a zrovna sonaxem na kuzi,ale jak si tak vsimam tak to ten sonax zere jak svina:)) naipregnujem to a za chvilku je to uz suche,jak keby som sa toho ani nedotkol ziadnym pripravkom:)))))
Prosinec 12, 200915 r no prave,maš ji moc suchou,ja ji mam už krasne vlačnou a podajnou i impregnat nani zustava.jak řikal muj soused musiš mazat a mazat a mazat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.