Vrbi Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Tak jsem rozdělal zámek, ale rozpadl se mi celá klíčová vložka, nezná někdo postup montáže? Nebo schéme zapojení...mám na stole asi 8 dílů..ale jak to dát nazpět se mi nedaří díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Skúšaj nakoniec na to prídeš. Je to ježek v kleci. Najťažšie je tam dostať tú pružinku. Robil som to ale už som zabudol ako sa mi to podarilo zložiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbi Vloženo 13. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Hehe díkec..ale Záhadu hlavolamu jsem už viděl a to mi stačilo:)....mm zkusím někde najít návod snad někde bude:) díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Tú pružinku musíš vložiť do vložky a aj do toho kusu čo sa vsúva do zámku a pootočením vsunúť dnu a zaistiť tou akoby segerkou. Pružinka drží stredovú polohu aby sa vrátila pri odomykaní aj pri zamykaní do stredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 niekde tu je navod. v octaviach alebo v instalacnych. musel by som hladat tak ako ty ale ja to nepotrebujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.