Publikováno Prosinec 13, 200915 r Tak jsem rozdělal zámek, ale rozpadl se mi celá klíčová vložka, nezná někdo postup montáže? Nebo schéme zapojení...mám na stole asi 8 dílů..ale jak to dát nazpět se mi nedaří díky!!!
Prosinec 13, 200915 r Skúšaj nakoniec na to prídeš. Je to ježek v kleci. Najťažšie je tam dostať tú pružinku. Robil som to ale už som zabudol ako sa mi to podarilo zložiť.
Prosinec 13, 200915 r Autor Hehe díkec..ale Záhadu hlavolamu jsem už viděl a to mi stačilo:)....mm zkusím někde najít návod snad někde bude:) díkec
Prosinec 13, 200915 r Tú pružinku musíš vložiť do vložky a aj do toho kusu čo sa vsúva do zámku a pootočením vsunúť dnu a zaistiť tou akoby segerkou. Pružinka drží stredovú polohu aby sa vrátila pri odomykaní aj pri zamykaní do stredu.
Prosinec 13, 200915 r niekde tu je navod. v octaviach alebo v instalacnych. musel by som hladat tak ako ty ale ja to nepotrebujem...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.