Gappa Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Potřeboval bych poradit od někoho, kdo má s nalepením cloníta zkušenost.Jaká je ideální šířka clonítka uprostřed čelního skla?Tuším,že to každému vyhovuje jinak.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 no asi tak udelej si to jak ti to vyhovuje ja mam neco kolem 15cm uz si to nepamatuji presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Já mám 13cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 já to teprve změřim a dám vědět jak jsem natom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 já to teprve změřim a dám vědět jak jsem natom asi tak 15cm v klidu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Ja bych rekl, ze 13 je ideal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Čekal jsem víc cm.Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 tak jsem to změřil a mám na středu skla 20cm, a na straně 27cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 jo jinak v klidu mám něco jako bagetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Kreje mi zpetny zrcatko....takze kolik to tak muze bejt?nevim..fotku mam v profilu predstaveni auta tak se na to koukni jestli chces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 jo jinak v klidu mám něco jako bagetu tak to se nedivim ze ho pak nestrcis mezi kolo a blatnik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 jo jinak v klidu mám něco jako bagetu tak to se nedivim ze ho pak nestrcis mezi kolo a blatnik :-) Hmmm kláco dobry praktiky mas Aby to nepouzival jak hever kdyz mu houpne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 jo jinak v klidu mám něco jako bagetu tak to se nedivim ze ho pak nestrcis mezi kolo a blatnik :-) , tam už nenacpu ani prst, natož mího plejtváka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 jo jinak v klidu mám něco jako bagetu tak to se nedivim ze ho pak nestrcis mezi kolo a blatnik :-) , tam už nenacpu ani prst, natož mího plejtváka!!! Ten je ale mensi nez prst ne?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 jo jinak v klidu mám něco jako bagetu tak to se nedivim ze ho pak nestrcis mezi kolo a blatnik :-) , tam už nenacpu ani prst, natož mího plejtváka!!! Ten je ale mensi nez prst ne?..... no jak kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.