Publikováno Duben 25, 200619 r Potřeboval bych poradit od někoho, kdo má s nalepením cloníta zkušenost.Jaká je ideální šířka clonítka uprostřed čelního skla?Tuším,že to každému vyhovuje jinak.Díky.
Duben 26, 200619 r no asi tak udelej si to jak ti to vyhovuje ja mam neco kolem 15cm uz si to nepamatuji presne
Duben 27, 200619 r Kreje mi zpetny zrcatko....takze kolik to tak muze bejt?nevim..fotku mam v profilu predstaveni auta tak se na to koukni jestli chces...
Duben 27, 200619 r jo jinak v klidu mám něco jako bagetu tak to se nedivim ze ho pak nestrcis mezi kolo a blatnik :-)
Duben 27, 200619 r jo jinak v klidu mám něco jako bagetu tak to se nedivim ze ho pak nestrcis mezi kolo a blatnik :-) Hmmm kláco dobry praktiky mas Aby to nepouzival jak hever kdyz mu houpne....
Duben 27, 200619 r jo jinak v klidu mám něco jako bagetu tak to se nedivim ze ho pak nestrcis mezi kolo a blatnik :-) , tam už nenacpu ani prst, natož mího plejtváka!!!
Duben 27, 200619 r jo jinak v klidu mám něco jako bagetu tak to se nedivim ze ho pak nestrcis mezi kolo a blatnik :-) , tam už nenacpu ani prst, natož mího plejtváka!!! Ten je ale mensi nez prst ne?.....
Duben 27, 200619 r jo jinak v klidu mám něco jako bagetu tak to se nedivim ze ho pak nestrcis mezi kolo a blatnik :-) , tam už nenacpu ani prst, natož mího plejtváka!!! Ten je ale mensi nez prst ne?..... no jak kdy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.