CRXspeedy15 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 (editace) Zdravim vsetkych, Mam taky problem niekedy pri jazde z nicoho nic auto strati vykon, motor ide na plno ale taha ako keby len vykon isiel na jednu poloos proste na 50% a citit na vodicovej strane trasenie pod nohami a volant trasie a ked prejdem cez nejaku dieru alebo nerovnost tak ako keby to naskocilo spat a zase je to v poriadku a potom zase asi po 30 minutach moze to byt diferencial alebo nejaky silentblok alebo zavesenie ??? neviete mi poradit mam vymenene obe homokineticke klby aj capy riadenie mam nove ma asi 1 rok skoro vsetko som vymenil okrem diferencialu moze to byt to ??? Uz neviem co s tym dalej investoval som uz do prednej napravy 150€ Dakujem za vsetky odpovede ! Editováno: 14. Prosinec 2009, autor: CRXspeedy15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.34 Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Zdravim vsetkych,Mam taky problem niekedy pri jazde z nicoho nic auto strati vykon, motor ide na plno ale taha ako keby len vykon isiel na jednu poloos proste na 50% a citit na vodicovej strane trasenie pod nohami a volant trasie a ked prejdem cez nejaku dieru alebo nerovnost tak ako keby to naskocilo spat a zase je to v poriadku a potom zase asi po 30 minutach moze to byt diferencial alebo nejaky silentblok alebo zavesenie ??? neviete mi poradit mam vymenene obe homokineticke klby aj capy riadenie mam nove ma asi 1 rok skoro vsetko som vymenil okrem diferencialu moze to byt to ??? Uz neviem co s tym dalej investoval som uz do prednej napravy 150€ Dakujem za vsetky odpovede ! skús či nemáš rozbité ložisko v prednom náboji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CRXspeedy15 Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 (editace) skús či nemáš rozbité ložisko v prednom náboji Tak lozisko to nebolo kupil som repasovanu prevodovku lebo moja si uz pytala vymenu ked som ju vybral. Tak uvidime co to spravi ! Editováno: 19. leden 2010, autor: CRXspeedy15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.