Markiio Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 nazdar, dal som na kufor kridlo / prikladam fotku/, a tlmice na kufri mi to vobec neudrzia a to tam nemam ani dosku zavesenu. NEviete mi poradit, mam strach ze ked tam kupim nove tie to tiez neudrzia....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Kolik ty plynové vzpěry mají za sebou? Časem stárnou a slábnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Kolik ty plynové vzpěry mají za sebou? Časem stárnou a slábnou. já jsem v létě dobrej, ale v zimě mi to taky padá na hlavu holt se musí koupit nový vzpěry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 www.milotec.de tam je maji tužší mě to taky pada na hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Já už je mám taky v hajzlu nevyjíždí mi až nahoru ale na hlavu naštěsí ještě nepadají. Jinak nemusí se kupovat nové jdou i renovovat někdo tady o tom mluvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Repas s poštovným vyjde skoro na stejné prachy jako nové(né ve Škoda servisech), ale fakt je ten, že ti je můžou udělat tvdší. Já jsem koupíl pár na O. combi za 550,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Já koupil nové za 290,-Kč/ks a už to lítá samo. Není to velká ivestice. Na kombi jsou ale jiné naž na klasiku. Někde v obchodě to ani neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 ACI Autodíly.... 7620Z84 Název vzpěra zd. dveří Kombi [n=407mm; s=166mm; síla:550N] Značka Škoda OCTAVIA 3/97-8/00; Škoda OCTAVIA 9/00- cena cca 350,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capjackal Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Nechci zakládat nové téma, tak to napíšu sem. Dosluhují mi vzpěry na O1 liftback. Prosím o vaše zkušenosti s neoriginálními vzpěrami (případně i typy). Nebo si mám koupit drahé originály? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 neoriginalni nekupovat - nemaji spozdovaci ucinek ke konecnemu otevreni - takze to vzdy nahore udela ,buch" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.