Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nazdar, dal som na kufor kridlo / prikladam fotku/, a tlmice na kufri mi to vobec neudrzia a to tam nemam ani dosku zavesenu. NEviete mi poradit, mam strach ze ked tam kupim nove tie to tiez neudrzia.......

post-24-1145990907.jpg

Vloženo
Kolik ty plynové vzpěry mají za sebou? Časem stárnou a slábnou.

já jsem v létě dobrej, ale v zimě mi to taky padá na hlavu holt se musí koupit nový vzpěry ;)

Vloženo

Já už je mám taky v hajzlu nevyjíždí mi až nahoru ale na hlavu naštěsí ještě nepadají. Jinak nemusí se kupovat nové jdou i renovovat někdo tady o tom mluvil -_-

Vloženo

Repas s poštovným vyjde skoro na stejné prachy jako nové(né ve Škoda servisech), ale fakt je ten, že ti je můžou udělat tvdší. Já jsem koupíl pár na O. combi za 550,-

• o 4 týdny později...
  • o 4 roky později...
Vloženo

Nechci zakládat nové téma, tak to napíšu sem. Dosluhují mi vzpěry na O1 liftback. Prosím o vaše zkušenosti s neoriginálními vzpěrami (případně i typy). Nebo si mám koupit drahé originály? Díky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

neoriginalni nekupovat - nemaji spozdovaci ucinek ke konecnemu otevreni - takze to vzdy nahore udela ,buch"

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...