Whitek Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Nevíte někdo o nějaké dobré příručce na Oktávky? Zatím jsem v knihkupectví nenašel nic podrobného. Jen samé údržby atd. Např jak demontovat díly přístrojovky apod. Nebo nějaký dobrý web? Chci upravit budíky a nechci nic zlomit při koumání jak vše sejmout. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 nejlepsi prirucka je dilenska prirucka, pokud jsi z Prahy, tak se muzem nejak domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Nevíte někdo o nějaké dobré příručce na Oktávky? Zatím jsem v knihkupectví nenašel nic podrobného. Jen samé údržby atd. Např jak demontovat díly přístrojovky apod.Nebo nějaký dobrý web? Chci upravit budíky a nechci nic zlomit při koumání jak vše sejmout. Díky Tady jak se dostat na budíky http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ytachometru.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Jinak odkaz jak stáhnout dílenské příručky jsou v instalačních manuálech tady na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 konecne se to nekomu chtelo uploadnout, tak super a jednu rundu pro mefista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Dík za nabídku, ale jsem z Ostravy. Pokusím se to stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Jinak odkaz jak stáhnout dílenské příručky jsou v instalačních manuálech tady na fóru. Nemůžu ten návod na stáhnutí najít...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 klucí nevíte kde se dá sehnat jen to plexi?? já to koupil a tomu tiposovi co to měl asi v interieru něco vyprsklo a je to jakysi poleptany!! a jako samostatnej díl mi ve Škodě řekli že ee, jen koplet budíky za 10K což nedám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Tak nějaký vrakáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Octaviaborec Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 klucí nevíte kde se dá sehnat jen to plexi?? já to koupil a tomu tiposovi co to měl asi v interieru něco vyprsklo a je to jakysi poleptany!! a jako samostatnej díl mi ve Škodě řekli že ee, jen koplet budíky za 10K což nedám! ČAuves jestli chceš muže bejt plexi nové, muj mail bakerman@atlas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.