Publikováno Duben 26, 200619 r Nevíte někdo o nějaké dobré příručce na Oktávky? Zatím jsem v knihkupectví nenašel nic podrobného. Jen samé údržby atd. Např jak demontovat díly přístrojovky apod. Nebo nějaký dobrý web? Chci upravit budíky a nechci nic zlomit při koumání jak vše sejmout. Díky
Duben 26, 200619 r nejlepsi prirucka je dilenska prirucka, pokud jsi z Prahy, tak se muzem nejak domluvit
Duben 26, 200619 r Nevíte někdo o nějaké dobré příručce na Oktávky? Zatím jsem v knihkupectví nenašel nic podrobného. Jen samé údržby atd. Např jak demontovat díly přístrojovky apod.Nebo nějaký dobrý web? Chci upravit budíky a nechci nic zlomit při koumání jak vše sejmout. Díky Tady jak se dostat na budíky http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ytachometru.htm
Duben 26, 200619 r Jinak odkaz jak stáhnout dílenské příručky jsou v instalačních manuálech tady na fóru.
Květen 4, 200619 r Autor Jinak odkaz jak stáhnout dílenské příručky jsou v instalačních manuálech tady na fóru. Nemůžu ten návod na stáhnutí najít......
Květen 4, 200619 r klucí nevíte kde se dá sehnat jen to plexi?? já to koupil a tomu tiposovi co to měl asi v interieru něco vyprsklo a je to jakysi poleptany!! a jako samostatnej díl mi ve Škodě řekli že ee, jen koplet budíky za 10K což nedám!
Květen 14, 200619 r klucí nevíte kde se dá sehnat jen to plexi?? já to koupil a tomu tiposovi co to měl asi v interieru něco vyprsklo a je to jakysi poleptany!! a jako samostatnej díl mi ve Škodě řekli že ee, jen koplet budíky za 10K což nedám! ČAuves jestli chceš muže bejt plexi nové, muj mail bakerman@atlas.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.