Estrugo Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Ahoj, asi už to tu někde bude, ale jsem jelito a nenašel jsem konkrétně tu informaci, kterou hledám. Chtěl jsem sundat brzdič, ale zezadu je chycen dvěma šrouby, nebo jedním šroubem a čepem, ale to nevím, pač jsem dál se nedostal. Narazil jsem hned z počátku na problém. Sundal jsem onu gumovou krytku a jal se povolit šroub a ejhle, je to asi inbus (asi, pač tam zezadu přes ten gumovej návlek nevidím). A já se ptám, jaký je rozměr toho inbusu? 6 byla malá, 8 velká. Mám tedy shánět inbus číslo 7? Anebo je tam něco úplně jiného? Mám Fabii rok 2001, motor 1,4, 44kW. Díky za radu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Ano, je to opravdu imbus č. 7 - bohužel v běžných sadách nebývá, já ho koupil v OBI asi za 110,- Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Je tu někde návod s fotkama,jak na výměnu kotoučů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoňass Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Mam dotaz . Vyměnil jsem vzadu destičky a kotouče na jedné straně a mam tam mezeru mezi destičkou a kotoučem a na ostatních je mám úplně u kotouče . co je dobře popřípadě co s tím. díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Tak zalezi jak jsi to tam namontoval, ale melo by to za par set kilaku sednout. Ovsem nechapu proc jsi menil pouze jednu stranu ? Kdyz se delaji brzdy, tak vzdy komplet na jedne naprave obe strany, ted ti to bude brzdit nevyrovnane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 Omlouvám se že se sem připojuji - ale když jde o brzdy: Měnil jsem gumy a všimnul jsem si že na brzdách je jakýsi váleček a chtěl bych se zeptat zda bych ho neměl promáznout – nevím zda je pohyblivý nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 Jasně, pohybuje se na něm část třmenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 Turista: Kdyz to budes promazavat, coz znamena povolit ten sroubek a vytahnout ven + tu tycku plovouci ven, tak na namazani te tycky pouzit vyhradne (GRAFITOVOU VAZELINU) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 Ja jsem daval přímo mazivo ,vazelínu na brzdy od ate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoňass Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Grym : ja už to mam vyměněný jneom v rozmezí 2 fny protože nešel povolit třmen na druhý straně ale o proti předku tam mam mezery mezi destičkama a kotoučema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 (editace) Při loňské servisní prohlídce 2011 mi bylo sděleno, že na příští prohlídce po roce /bude teď v srpnu/ bude třeba vyměnit přední brzdové destičky. Chci se optat zda to vypadá opravdu na výměnu nebo mám ještě počkat? Mají najeto 70 t. Neukáže se na panelu přístrojů výzva k výměně destiček? Děkuji Editováno: 30. Červenec 2012, autor: Turista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Odhadom je tam este cca 4mm, ja sobne by som to uz davno vymenil... kotuce su uz tiez zrele na vymenu.... ak ma auto signalizaciu opotrebenia, tak coskoro zasvieti, myslim, ze to je cca pri 3mm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.