Levisek Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 (editace) Ten nadpis se mi asi moc nepovedl, ale nevim jak jinak to nazvat Proste: v poslednich par dnech jsem zjistil, ze pri zarazenem stupni (nejvic 3 a 4) a zaroven pustenem plynu se ozyva zepredu nejake bouchani. Nejvic to bouchani jde slyset kolem 2000 otacek motoru, jak auto setrvacnosti zpomaluje, tak bouchani snizuje svoji frekvenci. Pokud vyradim, tak bouchani prestane uplne ALE I pri vyrazenem stupni mi to zacne bouchat, pokud lehce seslapnu brzdu. Kdyz ale zrychluju tak to neboucha nebo to aspon neslysim Jsem z toho jelen a nevim vubec co to je nebo proč jak .... nemate napad nekdo? Editováno: 27. Duben 2006, autor: Levisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Ten nadpis se mi asi moc nepovedl, ale nevim jak jinak to nazvat Proste: v poslednich par dnech jsem zjistil, ze pri zarazenem stupni (nejvic 3 a 4) a zaroven pustenem plynu se ozyva zepredu nejake bouchani. Nejvic to bouchani jde slyset kolem 2000 otacek motoru, jak auto setrvacnosti zpomaluje, tak bouchani snizuje svoji frekvenci. Pokud vyradim, tak bouchani prestane uplne ALE I pri vyrazenem stupni mi to zacne bouchat, pokud lehce seslapnu brzdu. Kdyz ale zrychluju tak to neboucha nebo to aspon neslysim Jsem z toho jelen a nevim vubec co to je nebo proč jak .... nemate napad nekdo? neměnil jsi kola? Máš utažený dobře kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Ten nadpis se mi asi moc nepovedl, ale nevim jak jinak to nazvat Proste: v poslednich par dnech jsem zjistil, ze pri zarazenem stupni (nejvic 3 a 4) a zaroven pustenem plynu se ozyva zepredu nejake bouchani. Nejvic to bouchani jde slyset kolem 2000 otacek motoru, jak auto setrvacnosti zpomaluje, tak bouchani snizuje svoji frekvenci. Pokud vyradim, tak bouchani prestane uplne ALE I pri vyrazenem stupni mi to zacne bouchat, pokud lehce seslapnu brzdu. Kdyz ale zrychluju tak to neboucha nebo to aspon neslysim Jsem z toho jelen a nevim vubec co to je nebo proč jak .... nemate napad nekdo? Podívej se na silentbloky uložení motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 (editace) Kola jsem tam daval ted, ale to by delalo porad ne? Ted to boucha jen pri tech situacich, jak jsem napsal Kazdopadne pristi patek s tim jdu na rozvody, tak se mrknou i na tohle EDIT: no tak jsem zkontroloval kola radsi a jedno bylo volny Editováno: 29. Duben 2006, autor: Levisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_laco Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Gumy stabilizatora?dost caste u octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.