Pavel Knor Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Zdravím především leštěnkáře... chtěl bych se zeptat, jaké používáte utěrky na leštění laku vašeho auta? Na internetu jsem sice našel širokou škálu nejrůznějších utěrek z mikrovláken, ale pořádně nevím, kterou vybrat. Můžete mi poradit nějaký dobrý poměr cena/kvalita, popř. čím leštíte vaše miláčky vy? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Koupil jsem si v Hypernově umělou jelenici, no není špatná, dobře saje vodu ale na vyleštění leštěnky nebo vosku nejraději použiju kus flanelu, s tím se mi dělá nejlíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Knor Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 (editace) Jelenici taky rád používám, obzvláště po umytí auta ve WAPce. Jde mi o utěrku na rozleštění leštěnky nanesené na lak. Docela uvažuju o tom, že vyzkouším utěrky z produkce SONAX. http://www.sonax.cz/web/view.php?cisloclan...1&rstema=22 Editováno: 27. Prosinec 2009, autor: Pavel Knor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Zbytečně všechni drahé. Používám švédské utěrky a výsledek posuďte sami http://woody1.rajce.idnes.cz/Moje_prace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Presne tak!! Umejt samponkem houbickou a setrit SVEDSKOU UTERKOU. Zadne fleky ani smouhy... Modrou na auto a zlutou na okna. A nepotrebuju ani zadny sajrajt na musky(uterka kdyz je namocena jen v ciste vode tak to jde krasne dolu,zadne drhnuti) ani Clin nebo okenu. Pouzivam to i na interier. Paraaada za par kacek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Knor Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Díky za radu kluci, vyzkouším... Woody, fotky na rajčeti mluví za všecko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.