Publikováno Prosinec 28, 200915 r Cau Pani! Mam octaviu combi rv 2004 81kw tdi Co vsetko potrebujem k montazi aby to fungovalo v poriadku... Zalezi to aj od vybavi ? Vraj su modeli do ktorych sa neda spojazdnit... V mojom pripade ake bude narocne na penazenku ? ? ? Upraveno Prosinec 28, 200915 r od TeeBee008
Prosinec 28, 200915 r jenom palubovku a pojede, pokud máš origo rádio tak propojit s maxidotem.. 2 nebo 3 dráty... nakodovat klíče..
Prosinec 28, 200915 r pokud ma origo radio a to ma ulozeny kod v budikach, tak bude potrebovat vedet i ten kod v bazaru je prodava honza72, i montuje http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75461 ja koupil u nej mam origo radio, propojeni tam uz bylo, jen jsem vymenil budiky Upraveno Prosinec 28, 200915 r od zdesim
Prosinec 28, 200915 r Autor Orig. radio nemam, ani neplanujem mat... Musia sa vymenit cele budiky, nestaci iba namontovat medzi...
Prosinec 28, 200915 r nestaci, ze starych budiku ti muze zustat pouze plasty, rucicky a folie s cisly pod rucicky, cela deska plosnyho spoje je trosku jina doporucuji ti to vymenit kus za kus ps: kdyz nemas original radio, tak budes mit horni tretinu maxidotu zhaslou, rozsviti se jen kdyz bude neco spatne (treba dojde ropa, olej, desticky) Upraveno Prosinec 28, 200915 r od zdesim
Prosinec 30, 200915 r d-dot je výrobek od uživatele dolezelk, který dokáže na maxidot vypsat určité veličiny... vyhledej zde na foru.. maxidot je maxidot a polodot je polodot..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.