Květen 6, 200619 r Mate nekdo foto jak to vypada? videl jsem koktu co to mela jako Superb kolem oken ale ne kolem list. Ja mam jen toto: takhle si to predstavuju, to mas Milotec nebo vlastni vyroba? akorat ja bych sundal ty chrom kliky a dole tu listu na kufru je toho uz moc, ale jinak za 1.
Květen 6, 200619 r Nemohl by nekdo hodit fotku - detail jak to ma ukonceny s koncem listy (dvere/naraznik) Dik
Květen 6, 200619 r Mate nekdo foto jak to vypada? videl jsem koktu co to mela jako Superb kolem oken ale ne kolem list. Ja mam jen toto: takhle si to predstavuju, to mas Milotec nebo vlastni vyroba? akorat ja bych sundal ty chrom kliky a dole tu listu na kufru je toho uz moc, ale jinak za 1. jo diky... Mimochodem na kliky nedam dopustit!!! a zda je toho moc ci ne, o tom bohudiky rozhoduji ja a ja rikam - JA TO TAK CHTEL Chapu, ze to byl jen tvuj nazor! Je to lista z http://www.hobbycar.cz/engine.php?page=3&l...cz&fulltext=6mm
Květen 8, 200619 r Ja jsem nasel jeste takoveto, jsou tam i siroke na 5 dvere ala AUDI http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DM...826&idauto=3905 Nezkousel to nekdo dat kolem oken? Ja to videl jednou a byla to dost hruza, ale spis provedenim
Květen 8, 200619 r Mate nekdo foto jak to vypada? videl jsem koktu co to mela jako Superb kolem oken ale ne kolem list. Ja mam jen toto: Neni to moc videt, ale mas to serizle podle sikminy zakonceni cerne listy?
Květen 8, 200619 r Mate nekdo foto jak to vypada? videl jsem koktu co to mela jako Superb kolem oken ale ne kolem list. Ja mam jen toto: Neni to moc videt, ale mas to serizle podle sikminy zakonceni cerne listy? Jo, jo, mam to zakoncene presne jak rikas...
Květen 8, 200619 r Chromove listy octavii neslusi. Superbu ano, ale octavia je na to mala. Ty listy jsem videl dokonce i na fabii a tam je to jeste vetsi opicarna. Ale proti gustu zadnej....
Květen 8, 200619 r Chromove listy octavii neslusi. Superbu ano, ale octavia je na to mala. Ty listy jsem videl dokonce i na fabii a tam je to jeste vetsi opicarna. Ale proti gustu zadnej.... OK, jdu si zitra pro SUPER Becko!!
Květen 8, 200619 r Rekl bych ze zalezi spis na barve nez na velikosti auta. Na svetle je to o nicem i kdyz by to bylo 6 metrovy auto. Staci se podivat na novou masku pasatu kdyz je auto svetly(onicem, nevynikne) a tmavy
Květen 8, 200619 r Rekl bych ze zalezi spis na barve nez na velikosti auta. Na svetle je to o nicem i kdyz by to bylo 6 metrovy auto. Staci se podivat na novou masku pasatu kdyz je auto svetly(onicem, nevynikne) a tmavy Ok, koupim si tedy bileho superba v eleganci, at ten chrom neni videt... jinak mas asi pravdu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.