JasteR Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Mate nekdo foto jak to vypada? videl jsem koktu co to mela jako Superb kolem oken ale ne kolem list. Ja mam jen toto: takhle si to predstavuju, to mas Milotec nebo vlastni vyroba? akorat ja bych sundal ty chrom kliky a dole tu listu na kufru je toho uz moc, ale jinak za 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Nemohl by nekdo hodit fotku - detail jak to ma ukonceny s koncem listy (dvere/naraznik) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Mate nekdo foto jak to vypada? videl jsem koktu co to mela jako Superb kolem oken ale ne kolem list. Ja mam jen toto: takhle si to predstavuju, to mas Milotec nebo vlastni vyroba? akorat ja bych sundal ty chrom kliky a dole tu listu na kufru je toho uz moc, ale jinak za 1. jo diky... Mimochodem na kliky nedam dopustit!!! a zda je toho moc ci ne, o tom bohudiky rozhoduji ja a ja rikam - JA TO TAK CHTEL Chapu, ze to byl jen tvuj nazor! Je to lista z http://www.hobbycar.cz/engine.php?page=3&l...cz&fulltext=6mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Ja jsem nasel jeste takoveto, jsou tam i siroke na 5 dvere ala AUDI http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DM...826&idauto=3905 Nezkousel to nekdo dat kolem oken? Ja to videl jednou a byla to dost hruza, ale spis provedenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Mate nekdo foto jak to vypada? videl jsem koktu co to mela jako Superb kolem oken ale ne kolem list. Ja mam jen toto: Neni to moc videt, ale mas to serizle podle sikminy zakonceni cerne listy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Mate nekdo foto jak to vypada? videl jsem koktu co to mela jako Superb kolem oken ale ne kolem list. Ja mam jen toto: Neni to moc videt, ale mas to serizle podle sikminy zakonceni cerne listy? Jo, jo, mam to zakoncene presne jak rikas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Chromove listy octavii neslusi. Superbu ano, ale octavia je na to mala. Ty listy jsem videl dokonce i na fabii a tam je to jeste vetsi opicarna. Ale proti gustu zadnej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Chromove listy octavii neslusi. Superbu ano, ale octavia je na to mala. Ty listy jsem videl dokonce i na fabii a tam je to jeste vetsi opicarna. Ale proti gustu zadnej.... OK, jdu si zitra pro SUPER Becko!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Rekl bych ze zalezi spis na barve nez na velikosti auta. Na svetle je to o nicem i kdyz by to bylo 6 metrovy auto. Staci se podivat na novou masku pasatu kdyz je auto svetly(onicem, nevynikne) a tmavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Rekl bych ze zalezi spis na barve nez na velikosti auta. Na svetle je to o nicem i kdyz by to bylo 6 metrovy auto. Staci se podivat na novou masku pasatu kdyz je auto svetly(onicem, nevynikne) a tmavy Ok, koupim si tedy bileho superba v eleganci, at ten chrom neni videt... jinak mas asi pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.