Dawson_1 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Ahoj. Som tu novy a na svoju octavku iba cakam. Niekedy koncom januara alebo zaciatkom februara bude doma. No nic, dockam sa, dufam. Mam otazocku. Mate niekto skusenosti so Zederlockom? Ako je to u noveho vozu, stratim zaruku alebo nie? Vopred dakujem za info. Ked bude doma, tak pridam par fotiek, teda ak to zvladnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zany2709 Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 nazdarek mam zeder na mojej OII a je to super vec,odporucam!So zarukou neviem,dostal som certifikat a funguje to bezproblemove,len si treba zvyknut na zamykanie trosku,ale to zistis ak si poriadis zeder....Podla mna je to zatial najucinnejsi zabezpecovaci system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawson_1 Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Ahojte! Tak uz mam svoju oktavinku doma i so Zederom. Ked som auto kupoval, povedali mi, ze pridem o zaruku na veci, s ktorymi sa manipulovalo pri montazi. A ked budem chodit servisovat ku predajcovi, tak udajne to bude ok. Je pravda, ze si treba zvyknut na to zamykanie, ale co je horsie aspon pre mna, musim si zvyknut vytocit kolesa este pred zhasnutim motoru Inac musim znovu startovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Tak ono není úplně nutné vytáčet kolesa ne? Když nepřijedou tahačem, stejně nikam neodjedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Nechci tě strašit, ale pokud to budou chtít ukrást, tak to ukradnou i s tebou v autě. Nejlepší je dobrá pojistka na krádež, nebo nasranej Dobrman. JInak tady máš na jedno video. Myslím, že tě bude asi zajímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 aj tie komentáre pod videom sú zaujímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 to video je podvrh nechce sa mi veriť aby to šlo tak ľahko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 (editace) ZEDER nejde len tak otvorit. To video je podvrch. Zeder z toho videa je upraveny!!! LINK: http://www.zederlock...pokusy-o-kradez Editováno: 6. Říjen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan789 Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Přemýšlím o zabezpečení ZederLock, můžu se někdo podělit o zkušenosti? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepas28 Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 On 10/4/2011 at 9:19 PM, Sniper_2003 said: Nechci tě strašit, ale pokud to budou chtít ukrást, tak to ukradnou i s tebou v autě. Nejlepší je dobrá pojistka na krádež, nebo nasranej Dobrman. JInak tady máš na jedno video. Myslím, že tě bude asi zajímat. Jak píší tady ostatní.. to video je FAKE. Nejde to, nedostali se mi při rozbití okénka s tím odjet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepas28 Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 On 11/12/2018 at 6:37 PM, Jan789 said: Přemýšlím o zabezpečení ZederLock, můžu se někdo podělit o zkušenosti? :) čau,Mám s tím samé pozitivní zkušenosti, kvalitní výrobek, fajn cena a neukradli mi ho při pokusu... Kdyby tě zajímalo více, klidně se zeptej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch_CZ Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Známý má na BMW...prý je to to nejbezpečnější....no mě by se na tom nelíbil ten zámek, který trčí od volantové tyče docela dost dovnitř a potom ten obr klíč, který sebou furt nosí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan789 Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 (editace) před 6 minutami, Dutch_CZ napsal: Známý má na BMW...prý je to to nejbezpečnější....no mě by se na tom nelíbil ten zámek, který trčí od volantové tyče docela dost dovnitř a potom ten obr klíč, který sebou furt nosí Tak ten zámek ničemu nevadí, zamčeš to a jdeš si po svém když odtsavíš auto. Obr klíč k tomu je na nic, ale na druhou stranu za tu bezpečnost to stojí a ještě máš slevu na HAV proti odcizení. Editováno: 14. Listopad 2018, autor: Jan789 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch_CZ Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Nevim jak u Octávky, ale jemu koukal tak 5 cm do interiéru ... mně by to prostě štvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Mě taky. Je to holt otázka preference každého. Šance, že ukradnou auto zrovna tobě je mizivá, šance že ti ho ukradnou i s normálním Contructem, který nikde nepřekáží, je už skoro nulová a dobrou pojistku potřebuješ tak jako tak. A i s tímto výmyslem se šance nesníží na nulu. Téměř jakýkoliv zámek na světě se dá i bez klíče odemknout, jen to může trvat dlouho a borci co to umí se obvykle nevěnují krádežím aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepas28 Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 On 11/15/2018 at 9:01 PM, mike_k said: Mě taky. Je to holt otázka preference každého. Šance, že ukradnou auto zrovna tobě je mizivá, šance že ti ho ukradnou i s normálním Contructem, který nikde nepřekáží, je už skoro nulová a dobrou pojistku potřebuješ tak jako tak. A i s tímto výmyslem se šance nesníží na nulu. Téměř jakýkoliv zámek na světě se dá i bez klíče odemknout, jen to může trvat dlouho a borci co to umí se obvykle nevěnují krádežím aut. Určitě, otázka preference každého člověka, jakou má potřebu, já potřebuji co nejlepší zabezpečení, kvůli takové té jistotě, protože jsem až moc opatrný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Nic netrčí, mám už na druhém autě, za mně lepší jak Construct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan789 Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 V 19. 11. 2018 na 18:33, cilda1 napsal: Nic netrčí, mám už na druhém autě, za mně lepší jak Construct. Construct je už starý matadór, srovnávat ho nejde se Zederem, to je jak porovnávat Samsung s Xiaomi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan789 Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 V 26. 1. 2010 na 19:06, zany2709 napsal: nazdarek mam zeder na mojej OII a je to super vec,odporucam!So zarukou neviem,dostal som certifikat a funguje to bezproblemove,len si treba zvyknut na zamykanie trosku,ale to zistis ak si poriadis zeder....Podla mna je to zatial najucinnejsi zabezpecovaci system. Zany2709 moc nechápu tvoji otázku, ale na https://www.zeder.cz/ si necháš nainstalovat zabezpečovací systém a máš na něj záruku 5 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepas28 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 On 11/21/2018 at 1:46 PM, Jan789 said: Zany2709 moc nechápu tvoji otázku, ale na https://www.zeder.cz/ si necháš nainstalovat zabezpečovací systém a máš na něj záruku 5 let. Na zederek nedám dopustit, je to top na českém i zahraničním trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.