czechfoto Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 zdravim mozna to sem vubec nepatri ale prolezl jsem cely prodej ale nenasel jsem nevite kde je v okoli chomutova nejake slusne vrakoviste na f1 r.v.2000 kde nebudou chtit jen vydelat nebo kdo ma nejake vraky,?shanim jen nejake veci do interieru z palubky ramecky spinace atd... mozan i jine inetrierove veci..snad to neni zbytecne tema ktere mi admin nezamkne diky za pomoc...ve skode to maji ale za dost velke penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 toto snad nepatri do sekce interier ale do pokecu onicom. ja nepoznam vrakovisko kde by nechceli zarobit. preco inak by to robili ak nie pre zarobenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 na vrakovišti ti nedají nic co je z platu (krom nárazníků)...takovy věci vyhazujou..mají tam jenom, železo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechfoto Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 toto snad nepatri do sekce interier ale do pokecu onicom. ja nepoznam vrakovisko kde by nechceli zarobit. preco inak by to robili ak nie pre zarobenie? samozrejme jsem myslel ze kdyz spinac stoji ve skode 350kc tak ze na tom vrakovisti nebudou chtit 400 protoze jsou to vydridusi ale uz mam kontakt na vrakoviste v pisku tam to maji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechfoto Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 na vrakovišti ti nedají nic co je z platu (krom nárazníků)...takovy věci vyhazujou..mají tam jenom, železo.... asi je jasne ze jsem myslel autovrakoviste kde sou nejake bouracky aut a td a ne sberne suroviny kam se vozi jen karoserie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechfoto Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 ale je mi jasne ze sem to nepatri ..myslel jsem ze treba nekdo vi kde se daji sehnat nejake veci i tak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Havraň u Mostu má tam všechno a máš to kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.