...GeOrGe... Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Sem uz normalne nasranej...Tady je odkaz na tranky od Fordu a dejte registraci,dale hrat hru a mate tri kola. Kazdy kolo se pocita na cas a nejlepsi cas kola se potom zapise do klasifikacni tabulky, kde jsou nejvetsi borci.NECHAPU, jak nekdo to muze projet za 8 sekund, kdyz ja jedu, jak debil a pod 12 se nedostanu. No i kdyby, tak na tech 8- to je nerealne..Kuvaaa..¨ P.S. Zkus to a dej vedet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Sem uz normalne nasranej...Tady je odkaz na tranky od Fordu a dejte registraci,dale hrat hru a mate tri kola. Kazdy kolo se pocita na cas a nejlepsi cas kola se potom zapise do klasifikacni tabulky, kde jsou nejvetsi borci.NECHAPU, jak nekdo to muze projet za 8 sekund, kdyz ja jedu, jak debil a pod 12 se nedostanu. No i kdyby, tak na tech 8- to je nerealne..Kuvaaa..¨ P.S. Zkus to a dej vedet.. Je v tom někde háček nebo podvod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Je v tom hacku, ze jim napisu,at mi natoci video, jak to projel.. A je zajimave, ze draha jde projet jednim i druhym smerem a cas kola to napocita i kdyz jedu druhym smerem- tedy do protismeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nevim já na to nepřišel kde je háček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Ja uz to hrat nebudu nervy mam jenom jedny a nechci o ne prijit- stejne jsou to dementi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Ja uz to hrat nebudu nervy mam jenom jedny a nechci o ne prijit- stejne jsou to dementi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 11.743 a rychlejc to prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 a zkratkama to taky nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 se člověk zlepšije jen o setiny na 11.504, ale rychleji to ož opravdu nejde. V tom musí bejt nějakej podraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Ja uz to hrat nebudu nervy mam jenom jedny a nechci o ne prijit- stejne jsou to dementi jdu hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 se člověk zlepšije jen o setiny na 11.504, ale rychleji to ož opravdu nejde. V tom musí bejt nějakej podraz To se nedivim,kdyz mas TDI a zajedes cas 11.504 ja s mym HTP -12.104 panove z Fordu musi mit pekne nadupany kary... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Po hodině hraní jsem došel k závěru, že moje nejrychlejší kolo je 11.453 a líp se to projet snad ani nedá. Jinak průměrný časy jsou kolem 11.700. Možná kdyby se tomu autu dal vypnout omezovač, kterej zasáhne ve 230km/h a dál to nepustí tak by to jelo rychlejc. Když se jede v protisměru tak jsou časy okolo 12.000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 taky jsem pekne nastvanej.Muj nej cas byl 11.360. Je to uplne jasny,ze je v tom podvod,ale jak to udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 29. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Tezko rict-nechapu to- vzdyt lidem to musi byt jasne, ze je to podvod a vyhrat ceny, ktere jsou docela fajn - jen za projeti trate, ale projet ji je nad nase sily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 taky jsem pekne nastvanej.Muj nej cas byl 11.360. Je to uplne jasny,ze je v tom podvod,ale jak to udelat? Chce to zkoušet zkoušet a na něco přijdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrrrri Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 taky jsem pekne nastvanej.Muj nej cas byl 11.360. Je to uplne jasny,ze je v tom podvod,ale jak to udelat? Chce to zkoušet zkoušet a na něco přijdeš To sem psal já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 To jsem zvedav na co ja muzu zkouset vse a nic mackal jsem i vsechny klavesy a jel jsem a nic, tak porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Hm tak jsem si to přečtení taky musel zahrát a prd....podvóóód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 To jste sem teda zas něco dali....pořád jezdím jak ***** a pořád pruměr nejlepších času tak okolo 12s .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Jo já taky pořád za 12s...míň ani ťuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Konečně 11.700 sekund..ale stejně k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 11.781 ...nj a teď je tak dokonce 7s a v top 20ti pořád ten samej.....hm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.