Publikováno Duben 28, 200619 r Sem uz normalne nasranej...Tady je odkaz na tranky od Fordu a dejte registraci,dale hrat hru a mate tri kola. Kazdy kolo se pocita na cas a nejlepsi cas kola se potom zapise do klasifikacni tabulky, kde jsou nejvetsi borci.NECHAPU, jak nekdo to muze projet za 8 sekund, kdyz ja jedu, jak debil a pod 12 se nedostanu. No i kdyby, tak na tech 8- to je nerealne..Kuvaaa..¨ P.S. Zkus to a dej vedet..
Duben 28, 200619 r Sem uz normalne nasranej...Tady je odkaz na tranky od Fordu a dejte registraci,dale hrat hru a mate tri kola. Kazdy kolo se pocita na cas a nejlepsi cas kola se potom zapise do klasifikacni tabulky, kde jsou nejvetsi borci.NECHAPU, jak nekdo to muze projet za 8 sekund, kdyz ja jedu, jak debil a pod 12 se nedostanu. No i kdyby, tak na tech 8- to je nerealne..Kuvaaa..¨ P.S. Zkus to a dej vedet.. Je v tom někde háček nebo podvod...
Duben 28, 200619 r Autor Je v tom hacku, ze jim napisu,at mi natoci video, jak to projel.. A je zajimave, ze draha jde projet jednim i druhym smerem a cas kola to napocita i kdyz jedu druhym smerem- tedy do protismeru...
Duben 28, 200619 r Autor Ja uz to hrat nebudu nervy mam jenom jedny a nechci o ne prijit- stejne jsou to dementi
Duben 28, 200619 r Ja uz to hrat nebudu nervy mam jenom jedny a nechci o ne prijit- stejne jsou to dementi
Duben 28, 200619 r se člověk zlepšije jen o setiny na 11.504, ale rychleji to ož opravdu nejde. V tom musí bejt nějakej podraz
Duben 28, 200619 r Autor Ja uz to hrat nebudu nervy mam jenom jedny a nechci o ne prijit- stejne jsou to dementi jdu hrat
Duben 28, 200619 r Autor se člověk zlepšije jen o setiny na 11.504, ale rychleji to ož opravdu nejde. V tom musí bejt nějakej podraz To se nedivim,kdyz mas TDI a zajedes cas 11.504 ja s mym HTP -12.104 panove z Fordu musi mit pekne nadupany kary...
Duben 28, 200619 r Po hodině hraní jsem došel k závěru, že moje nejrychlejší kolo je 11.453 a líp se to projet snad ani nedá. Jinak průměrný časy jsou kolem 11.700. Možná kdyby se tomu autu dal vypnout omezovač, kterej zasáhne ve 230km/h a dál to nepustí tak by to jelo rychlejc. Když se jede v protisměru tak jsou časy okolo 12.000.
Duben 29, 200619 r taky jsem pekne nastvanej.Muj nej cas byl 11.360. Je to uplne jasny,ze je v tom podvod,ale jak to udelat?
Duben 29, 200619 r Autor Tezko rict-nechapu to- vzdyt lidem to musi byt jasne, ze je to podvod a vyhrat ceny, ktere jsou docela fajn - jen za projeti trate, ale projet ji je nad nase sily...
Duben 30, 200619 r taky jsem pekne nastvanej.Muj nej cas byl 11.360. Je to uplne jasny,ze je v tom podvod,ale jak to udelat? Chce to zkoušet zkoušet a na něco přijdeš
Duben 30, 200619 r taky jsem pekne nastvanej.Muj nej cas byl 11.360. Je to uplne jasny,ze je v tom podvod,ale jak to udelat? Chce to zkoušet zkoušet a na něco přijdeš To sem psal já
Duben 30, 200619 r Autor To jsem zvedav na co ja muzu zkouset vse a nic mackal jsem i vsechny klavesy a jel jsem a nic, tak porad
Duben 30, 200619 r To jste sem teda zas něco dali....pořád jezdím jak ***** a pořád pruměr nejlepších času tak okolo 12s ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.