myty Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Zdar. Nevím jaká je pravděpodobnost že vám někdo ťukne sklo, ale já před 14 dny dostal první kamen (odkud netuším) a včera po cestě do Prahy další, tentokrát už pořádnej o 10 cm vedle. Mno a než jsem dorazil dom mám pavoučka kolem 10 cm. Vím že jsou firmy které na pojistky svých zaměstnaců mění skla zdarma, ale nemám na ně štěstí. Neporadíte někdo? Teplice-Most max 100 km odsud???? Díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 PRAHA - AUTOSKLOKALFAS byl jsem tam nekolikrat (jednou svoje + par sluzebnich aut- cca 7 aut) a byl jsem velice spokojen , trvalo to asi pul dne. po telefonu se objednas. Jen to nedelaj na svoji pojistku ale bud pripojisteni anebo to na nekoho napis no. Napriklad nekdo s firemnim autem nebo tak. to myslim neni az takovej problem ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Pripomenu, ze to nestaci na nekoho napsat, ale ten dotycny s tim musi souhlasit a podat to na sve pojistovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Pripomenu, ze to nestaci na nekoho napsat, ale ten dotycny s tim musi souhlasit a podat to na sve pojistovne stačí, když to podepíše ve skloservisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 opis si spz nejakyho autobusu kterej te bude mijet do protivky pak zavolej pecky ze ti bus rozbyl vokno kamenem a mas to uplne zadarmo zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Pripomenu, ze to nestaci na nekoho napsat, ale ten dotycny s tim musi souhlasit a podat to na sve pojistovne no jasne , kdyz jsem rikal napis to na nekoho, je mysleno ze ten druhy je s tim obeznamen, souhlasi s tim a nahlasi to jako udalost na pojistovne :-) omlouvam se za nepresne vyjadreni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Jo, jenže ten někdo přijde o bonus na POV... leda že by měl služebáka a bylo mu to jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Proto Ti píšem, ať to napíšeš na nějakýho služebáka.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Proto Ti píšem, ať to napíšeš na nějakýho služebáka.......... přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.