Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar. Nevím jaká je pravděpodobnost že vám někdo ťukne sklo, ale já před 14 dny dostal první kamen (odkud netuším) a včera po cestě do Prahy další, tentokrát už pořádnej o 10 cm vedle. Mno a než jsem dorazil dom mám pavoučka kolem 10 cm. Vím že jsou firmy které na pojistky svých zaměstnaců mění skla zdarma, ale nemám na ně štěstí. Neporadíte někdo? Teplice-Most max 100 km odsud???? Díííky

PRAHA - AUTOSKLOKALFAS

byl jsem tam nekolikrat (jednou svoje + par sluzebnich aut- cca 7 aut) a byl jsem velice spokojen , trvalo to asi pul dne. po telefonu se objednas. Jen to nedelaj na svoji pojistku ale bud pripojisteni anebo to na nekoho napis no. Napriklad nekdo s firemnim autem nebo tak. to myslim neni az takovej problem ne???

Pripomenu, ze to nestaci na nekoho napsat, ale ten dotycny s tim musi souhlasit a podat to na sve pojistovne :)

Pripomenu, ze to nestaci na nekoho napsat, ale ten dotycny s tim musi souhlasit a podat to na sve pojistovne :)

stačí, když to podepíše ve skloservisu...

opis si spz nejakyho autobusu kterej te bude mijet do protivky pak zavolej pecky ze ti bus rozbyl vokno kamenem a mas to uplne zadarmo :D:D:D:D zkusenost

no jasne , kdyz jsem rikal napis to na nekoho, je mysleno ze ten druhy je s tim obeznamen, souhlasi s tim a nahlasi to jako udalost na pojistovne :-)

omlouvam se za nepresne vyjadreni :-)

Jo, jenže ten někdo přijde o bonus na POV... leda že by měl služebáka a bylo mu to jedno...

Proto Ti píšem, ať to napíšeš na nějakýho služebáka.......... :smich:

Proto Ti píšem, ať to napíšeš na nějakýho služebáka.......... :smich:

přesně tak :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.