TomASS! Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Čau, prosím o radu, nevíte někdo jak vyndat rámečký větráčků v palubce?Nějakej specialní fígl? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 středový jsem měl venku a jde to dobře - chce to jen trochu síly Zasuň šroubovák na horní stranu od kraje a trochu zapáčit a máš to - drží to na 4-řech úchytech po obvodu (2 nahoře, 2 dole) Ty postranní půjdou myslím podobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Paráda jdu na to drž palce díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Hmm tak jsem to nedal...asi jsem moc měkej, prostě jsem to nevyndal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 vážně je na to třeba velká síla.U mě jak se to dávalo ven tak jsem až čuměl jak se to prohýbá a jak na tom člověk visí.Vem dva šroubováky.Na jedné straně dloubni a zapač šroubovákem a to samé o kousek dal.Pak ti to uprostřed vyskočí a na zbytek použij sílu.A musí být dost velká stím počítej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Díky moc, hned zítra to zkusím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Díky moc, hned zítra to zkusím! No čo podarilo sa? pošli foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Zatím se nepodařilo:( ale už se trošku pohnuly směrem ven..pak mě to přestalo bavit ale až bude nálada zas zkusím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.