Přejít na obsah

Polli

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Polli

  1. Na tu folii na aliku jsem koukal, je dobra?
  2. Ahoj, kde jsi bral za tu cenu?.. a jak vypadají 20 mm, taky přemýšlim na superb 2016.
  3. Tak už vše vyřešeno! Ano jak instalovali kameru, chyběla v pozici č. 9, pojistka na USB - vůbec tam nebyla. Dal jsem jí tam a vše jede jak má. Děkuji, vše za rady.
  4. Vsechno slo krasne i s timto kabelem, je to original skoda. Nabijet s nim jde doma, v aute vepredu ani vzadu nic.
  5. Ted jsem se díval, ze se to ještě něják koduje na usb - ipod. Je mozné, ze se to aktualizaci oddelalo?..Na obrazovce vidim usb, ale nesvítí aktivně jako by nebylo nakódované.
  6. A to jen tak odejde a nejde i zadní?... výměna je těžká?.. nějáký odkaz na díl?..
  7. Ale že nejde ani zadni usb? Pojistky jsou ok, to by mi nesel zapalovac ne?..
  8. Zdravím, koupil jsem Superba 3 rok 2016 a když jsem připojil Iphone přes kabel, normálně vše šlo (waze, zprávy, vše). Teď jsem připojil a nejde usb ani vepředu, ani vzadu. Zapalovač normalně jde, ale usb nejdou, ani v autoradiu - jako je vidím, ale nesvítí. Nedávno mi dodělávali zadní couvací kameru. Nevíte co s tím?..nedá mi to ani možnost nabíjet mobil přes kabel usb. Díky za rady.
  9. Zdravíčko, mám Superb 3, sedačky alcantara, přední elektrické vyhřívané, zadní ne, tam je tlačítko jen 3 - zonové klimy. Chci se zeptat, koupil jsem sedačky sportline, kde jsou i zadní vyhřívané a chtěl bych se zeptat, jak to zprovoznit?... jestli stačí jen koupit zadní ovládání 3- zonové klimy s výhřevem a natáhnout kabel ze sedaček a je klid, nebo co?.. díky za rady.
  10. Zdravím, jen takový dotaz, chci se zeptat, když mám vypnuté rádio u Superba 2 Columbuse, jsou tam digitální hodiny, na Superb 3 mám ručičkové, nejde to změnit abych to měl jako na Superb 2, digitál?.. Děkuji za odpověď.
  11. Ahoj, Ferda mi to nakódoval na dálku, jen jsem si musel půjčit někde kabel. Přes VCDS to nešlo udělat. Ale je to paráda otevřít i zavřít zevnitř
  12. Zdravím, je tady někdo, kdo v okolí Opavy, Bruntál, montuje parkovací kamery? Potřeboval bych do Superb 3, rok 2016, VIN: TMBAH7NP2H7514138. Dekuji za info
  13. JJ děkuji. Náhodou nemohl by to tady někdo z té etky vypsat?..
  14. Kde sehnat ramecek kolem radici paky u Superb 3, popripade cislo dilu. Ja odobne mam cerny lesk, ktery je dost poslrabany a nevim co s tim, napadlo me jej vymenit. Na skoda-dily je ten samy neco kolem 1500,- kc. Chtel bych ale jiny dekor, nevite kde sehnat? Treba z faceliftu.
×
×
  • Vytvořit nový...