jvojta Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 (editace) Dobry den , mám Tdi O II rok 2006 ted se se mi objevil problem s Max DOT začne chybně zobrazovat až celý zčerná , poprvé se objevilo začátkem ledna 2010 , přičítal jsem to vlhkosti . Parkuji totiž venku. Dnes se závada objevila znovu , nejprve kostičky pak posun znaku vše je nečitelné a později zcela černé . Při jízdě se někdy dostane do normalu a zase ukazuje je to ale zcela nahodilé. Napadá někoho čím může být způsobené ? Moc děkuji Prosím o pomoc od znalců - musí se vyměnovat celá přístrojová deska nebo lze měnit samostatně jen display MAXIDOTu Díky Editováno: 27. leden 2010, autor: jvojta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Na NOKIACH sa toto robi koli vadnemu chipu lcdcka (lcd filter) alebo studeny-e spoj-e na samotnych kontaktoch LCD. Velmi zriedkavo vadny samotny LCD,ale nevylucujem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvojta Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Dobry den , mám Tdi O II rok 2006 ted se se mi objevil problem s Max DOT začne chybně zobrazovat až celý zčerná , poprvé se objevilo začátkem ledna 2010 , přičítal jsem to vlhkosti . Parkuji totiž venku. Dnes se závada objevila znovu , nejprve kostičky pak posun znaku vše je nečitelné a později zcela černé . Při jízdě se někdy dostane do normalu a zase ukazuje je to ale zcela nahodilé. Napadá někoho čím může být způsobené ? Dnes jsem závadu upřesnil , vzniká opakovaně vždy cca po 50 minutách jízdy , nejprve DOT bliká pak zobrazení zrcadlově a nasledně skončí černý display . Po cca hodine zastavení opět funguje ale jen těch 50 minut , je to na zbláznění . Na dotaz v servisu mluvili cosi o výměně RJ za cca 18 000 to mě připadá hrozný !? Neměl někdo podobný problém , nebo neznáte někoho kdo dokáže zkontrolovat a opravit ? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 No, dle mého názoru to je evidentně chyba v těch budíkách obecně. Odhaduju, že chcou měnit celý budíky. Sežeň si nový cena cca 6000,-Kč třeba na www.skodateile.cz a pak někoho popros, aby ti to tam dal a nakódoval za nějaký bakšiš. Mohu doporučit třeba uživatele ferda25. Ten možná sežene i budíky a jenom tam pojedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Možná bude stačit výměna displeje.display mám,klidně i vyměním.Když tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaros130287 Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 ahoj. švagor má problém s maxidotom na OII 2005. Sú vysvietené všetky segmenty ale ked sa pozriem z pod volantu tak v pozadí vidím maxík, že zobrazuje ako má. Proste ako keby tie vysvietené segmenty prerážali maxík. Vag údajne všetko OK. díky moc a prikladám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 pokud by nekdo potreboval opravit maxidot(vymenit za novy) tak mohu zajistit Domažlice mifii@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaros130287 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 pokud by nekdo potreboval opravit maxidot(vymenit za novy) tak mohu zajistit Domažlice mifii@tiscali.cz nazdar. Vieš mi poradiť či ide vymeniť iba Maxidot alebo pri poruche je potreba vymeniť celé budíky. A nevieš poradiť čo to môže byť? Odfotené to je vyššie. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnSit Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Ahoj, taky jsem řešil špatné zobrazení Maxíku, byl to vadný display. V bazáči nabízí jakub.facelift nové displaye na výměnu, vzal jsem si jeden, kamarád mi ho vyměnil (není to těžké, trvá cca 10 min) a už je to v pohodě.. Takže Maxíkům zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Presne tak maxiky odchazi jeden za druhym staci menit jen ten samotny display.Pokud budete chtit opravit tak mifii@tv-video-sat.cz nebo 777932380 displaye mam skladem a vymena u O2 neni tezka je to na konektorech nemusi se letovat jako u starsich O1. zaruku drzim jen kdyz menim sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.