Publikováno Leden 8, 201015 r nazdar chlapi,chcem Vas poprosit o radu...zistil som,ze mam 2 krat preruseny kablik co vedie k spustacu na starteri,vyzera to byt prehryzene,alebo od niecoho rozozrate...da sa to niecim nadpojit,lebo tie miesta su od seba vzdialene cca 7 cm a keby som ich vycvakol a spojil napriamo mam obavu ze mi nedotiahne konektor k spustacu.je treba zohnat nejaky specialny nato urceny kablik a kde ho zohnatalebo treba vymenit celu kabelaz...len to tiez neviem kde by som mohol zohnat tak narychlo.
Leden 8, 201015 r Tak jak píše PROCHY. Ať to má stejný průřez nebo třeba i trošku větší-to nevadí. Jen ať nemá menší!
Leden 8, 201015 r Autor to by som rad ale ma nejake oznacenie..cislo...kde ho kupim... nerad by som vyhorel
Leden 8, 201015 r to by som rad ale ma nejake oznacenie..cislo...kde ho kupim... nerad by som vyhorel Keby si presnejsie napisal ktory kabel mas na mysli tak ti poradime presne aj priemer+ farbu kablu. HOD FOTO!!!!
Leden 8, 201015 r Autor foto nemam a auto je na chalupe odstavene..ale popisem...napaja sa na spustac zhora,z konektoru vychadza len jeden kablik,medenyhruby cca 1,5-2 mm,akoby mal dve oplastovania,cervene a na nom cierne...podla ETKY mi vyhadzuje "prurez vodice 4" na obrazku je to ta 7 v kruzku.
Leden 8, 201015 r Za tym konektorom cca 10cm odstrihni kabel a druhy rez sprav az kde je poskodeny-preruseny kabel + 2cm. Zober ten kabel do predajne kde predavaju kable a ukaz ho predavacovi. On ti preda novy kabel. Potom ten novy kabel napojis na povodnu kabelaz. Kable spajaj letovanim-pajkou. a kup si este zmrstovaciu buzirku+izolacnu pasku na ten kabel. Naklady : kabel 1m ,buzirka,paska max: 3e. P.S. Kabel dostat kupit aj v SKODOVKE ale objednaju+predaju ti cely kablovy zvezok. A cena je dost vysoka. cca 500e. Upraveno Leden 8, 201015 r od PROCHY603
Leden 9, 201015 r zaves to elektrikáři ať to kvalitně spájí a dá na to smštovačku bude to mít za chvilku spraveny a bude to v pořádku
Leden 9, 201015 r Autor takze som nakoniec zohnal dalsi pouzity konektor aj s dlhsim kablom ako je ten prepaleny,napojil som to,ale napriamo,teda ze som tie dva konce zmotal do seba,dvakrat pouzil zmrstovaciu buzirku,obalil izolackou a zapojil...lenze po skuseni nastartovat sa len ziskrilo v konektore a starter uz ani necvaka...pred opravou cvakal naprazdno...tak neviem ci som ja urobil chybu tym,ze som tie dva konce nespojil cinovanim alebo je este chyba niekde vyssie...
Leden 9, 201015 r jak jsem říkal - dej to někomu kdo aspon tuší co se s dráty má dělat než si podpálíš auto
Leden 9, 201015 r jestli si je jen smotal tak to neni dobrý to rozhodně nestačí buď to sletuj a nebo použij k tomu určený smačkávací dutinky co se pak nahřejou a zataví se jako smrštovačka a dobyl bych baterku
Leden 10, 201015 r Autor ok..som si myslel,ze som to dokur....ale dnes dojde kamarat s diagnostikou,budem vediet viac a ten kabel spojim tak,ako ste mi to tu odporucili...dikes
Leden 10, 201015 r Ještě si vem sebou nabíječku jak píše notobi. Jestli to ani necvaká, tak může být vybitá
Leden 15, 201015 r Autor tak na diagnostike nic nevyhodilo,ziadnu chybu...myslel som ze bude zly starter ale ked som ho vybral z auta a odskusal na prazdno,tak som zistil povod iskrenia.nebolo to v konektore ale v zle dotiahnutom kontakte na starteri
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.