Publikováno Leden 9, 201015 r Chlapi nieje tu nejaký macher cez bluetooth handsfree sady? Mám v aute PARROT CK3000 a mobil Sony Ericsson C510. Spárovanie nebol problém ani hovory ale neviem sa dostať do menu. Podľa návodu by malo byť zrejme v "Nastavenie-pripojenia-príslušenstvo". Problém je že ponuka "príslušenstvo" je neaktívna aj ked je mobil zpárovaný a pripojený. Napadajú ma len dve veci: 1- Pred tým som mal uložený v pamäti iný mobil ktorý som predal a môj terajší je teda na druhom mieste.(ponúka nastavenia v menu len pre prvý uložený mobil?) 2- V návode som nenašiel postup na tento konkrétny mobil tým pádom nie je kompatibilný ale pri tom synchronizácia bola v pohode a telefonovať sa cez neho tiež dá.(môj mobil som našiel až v návode na PARROT CK3000 EVOLUTION)
Leden 9, 201015 r Autor aktualizácia: Zobral som svoj predošlí mobil a ani v ňom nie je ponuka príslušenstvo aktívna. Podarila sa mi však iná vec, nejako som sa precvakal ku nahratiu klučových slov (napr. telefonovať, zavesiť a pod.), zmene hlasitosti a jazyku tak si myslím že sa dá v menu pohybovať aj kombináciou tlačitok v určitom poradí na ovládacom paneli Parrotu
Leden 10, 201015 r Přes telefon se ovládat nedá, pouze jak píšeš přes ty hlasový povely nebo přes kolečko. Jednotlivé položky menu ti to pak říká.
Leden 11, 201015 r Autor Přes telefon se ovládat nedá, pouze jak píšeš přes ty hlasový povely nebo přes kolečko. Jednotlivé položky menu ti to pak říká. A ako presne? Ked som to kolečko stlačil, menil som jazyk a keď som ho pootočil do prava (aj to som ho musel nejako naklopiť do prava a pritlačit kým som nepočul pukať zúbky vnútry)tak mi ponúklo iba nahratie keywords ako "telefonovať, položiť, do práce, domov" ale do phonebooku v ktorom by som si priradil hlasové mená ku kontaktom som sa nevedel dostať. Upraveno Leden 11, 201015 r od Michal25
Leden 11, 201015 r A jsi si jistý, že s C510 to má fungovat? V manuálu mezi podporovanými telefony není.
Leden 12, 201015 r Autor A jsi si jistý, že s C510 to má fungovat? V manuálu mezi podporovanými telefony není. Viem že nieje v manuále ale skúšal som to s K530i (a tá predsa tiež nie je v manuále) a podarilo sa mi uložit jeden hlasový kontakt ale neviem ako, náhodou som niečo stlačil.
Leden 15, 201015 r Autor Tak je po probléme. Napisal som do parrotu a keď som chlapíkovi opísal ako to vyzerá povedal mi že mám CK3000 Evolution (ten čo mi predal auto zabudol povedať to čarovné slovíčko na záver) tak som stiahol druhý návod a všetko už šlape. Najviac sa mi pači hlasové vytáčanie, človek už nemusí ani pohnúť prstom,funguje celkom spolahlivo ale zatial ho testujem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.