Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chlapi nieje tu nejaký macher cez bluetooth handsfree sady? Mám v aute PARROT CK3000 a mobil Sony Ericsson C510. Spárovanie nebol problém ani hovory ale neviem sa dostať do menu.

Podľa návodu by malo byť zrejme v "Nastavenie-pripojenia-príslušenstvo".

Problém je že ponuka "príslušenstvo" je neaktívna aj ked je mobil zpárovaný a pripojený.

Napadajú ma len dve veci:

1- Pred tým som mal uložený v pamäti iný mobil ktorý som predal a môj terajší je teda na druhom mieste.(ponúka nastavenia v menu len pre prvý uložený mobil?)

2- V návode som nenašiel postup na tento konkrétny mobil tým pádom nie je kompatibilný ale pri tom synchronizácia bola v pohode a telefonovať sa cez neho tiež dá.(môj mobil som našiel až v návode na PARROT CK3000 EVOLUTION)

Vloženo

aktualizácia:

Zobral som svoj predošlí mobil a ani v ňom nie je ponuka príslušenstvo aktívna.

Podarila sa mi však iná vec, nejako som sa precvakal ku nahratiu klučových slov (napr. telefonovať, zavesiť a pod.), zmene hlasitosti a jazyku tak si myslím že sa dá v menu pohybovať aj kombináciou tlačitok v určitom poradí na ovládacom paneli Parrotu

Vloženo (editace)
Přes telefon se ovládat nedá, pouze jak píšeš přes ty hlasový povely nebo přes kolečko. Jednotlivé položky menu ti to pak říká.

A ako presne?

Ked som to kolečko stlačil, menil som jazyk a keď som ho pootočil do prava (aj to som ho musel nejako naklopiť do prava a pritlačit kým som nepočul pukať zúbky vnútry)tak mi ponúklo iba nahratie keywords ako "telefonovať, položiť, do práce, domov" ale do phonebooku v ktorom by som si priradil hlasové mená ku kontaktom som sa nevedel dostať.

Editováno: , autor: Michal25
Vloženo
A jsi si jistý, že s C510 to má fungovat? V manuálu mezi podporovanými telefony není.

Viem že nieje v manuále ale skúšal som to s K530i (a tá predsa tiež nie je v manuále) a podarilo sa mi uložit jeden hlasový kontakt ale neviem ako, náhodou som niečo stlačil.

Vloženo

Tak je po probléme.

Napisal som do parrotu a keď som chlapíkovi opísal ako to vyzerá povedal mi že mám CK3000 Evolution (ten čo mi predal auto zabudol povedať to čarovné slovíčko na záver) tak som stiahol druhý návod a všetko už šlape. Najviac sa mi pači hlasové vytáčanie, človek už nemusí ani pohnúť prstom,funguje celkom spolahlivo ale zatial ho testujem.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...