Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec,potřeboval bych vědět,který drát je +/- v předních dveřích O1.U řidiče je barva drátů k repro:modrobílý a hnědobílý,a u spolujezdce je červený a červenohnědý,a já vůbec nevím,který je plus,a který mínus.Nevíte někdo prosím prosím?

Zdarec,potřeboval bych vědět,který drát je +/- v předních dveřích O1.U řidiče je barva drátů k repro:modrobílý a hnědobílý,a u spolujezdce je červený a červenohnědý,a já vůbec nevím,který je plus,a který mínus.Nevíte někdo prosím prosím?
podle mě je ten s hnedym minus chlapce
  • Autor
podle mě je ten s hnedym minus chlapce

A jsi si jistý?

...jestli nemáš jistotu...propípnout měřákem...pokud není tak pomocí žárovky...piny zjistíš zde...

post-845-1263056887_thumb.jpg

• Autor
...jestli nemáš jistotu...propípnout měřákem...pokud není tak pomocí žárovky...piny zjistíš zde...

Měřák se najde,ale jak to změřit?

..pokud ho máš s akustickým signálem tak při propojení kabelu se ti ozve pípnutí a tzn. že máš příslušný kabel a jeho polaritu si vyhledáš v tom schematu.Hrot sondy dáš na třeba plusový pin a zkoušíš kabely u reproduktoru...na kterém se ti ozve signál...je plusový...a opačně... ;)

• Autor
..pokud ho máš s akustickým signálem tak při propojení kabelu se ti ozve pípnutí a tzn. že máš příslušný kabel a jeho polaritu si vyhledáš v tom schematu.Hrot sondy dáš na třeba plusový pin a zkoušíš kabely u reproduktoru...na kterém se ti ozve signál...je plusový...a opačně... ;)

Jasný,to chápu,a nedá se to nějak udělat,abych nemusel vytahovat radio?Nechci ho nějak dojebat,nebo odřít,apod.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.