Publikováno Leden 13, 201015 r Ahoj mam v aute radio Kenwood KFC-308 (viem neni to boch vie co), kupil som si prenosny dvd prehravac z dvoma LCD 7" monitormy. A chcel by som sa opytat ako docielym to aby som mal zvuk nie z monitorov ale priamo z repro auta. Dakujem
Leden 13, 201015 r ...asi se jedná o KDC-308 ...musím tě zklamat...tento model nedisponuje vstupem pro CD měnič takže nejde využít pro externí zdroj signálu.Budeš si muset zakoupit jiný model a za použití tohoto kabelu... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...RCA/5/722-aiken ...můžeš připojit DVD player nebo jiný zdroj signálu Z autorádií Kenwood to může být... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...ood-KDC-W5644UY
Leden 14, 201015 r Autor Ahoj fancarhifi. dakujem za radu. Mam doma este jedno autoradio SONY CDX- GT23 toto ma aux vstup na radiu ked to prepojim z DVD pojde mi zvuk z reproduktorov??? ako mam zapojit toto radio do auta??Raz som to uz skusal ale dako mi nepasuju kable na koncovke. Koncovka do radia na repro tu dam v pohode ale kooncovka na napajanie radia ta mi nepasuje asi bude treba len prehodit kabel nevedel by si mi poradit aky kabel z napajania na radio mam prehodit a kde?? Upraveno Leden 14, 201015 r od kapo1222
Leden 14, 201015 r ...to podle toho jaký má Sony AUX... ..zapojení do auta by mělo jít v pohodě...protože má stejné ISO konektory jako každé jiné autorádio vybavené ISO konektory.Pokud buide potřeba přehodi napájecí kabely kvůli paměti tak to jsou piny č.4 a 7...a nebo jen přehodit kabely mezi sebou (žlutý a červený) aby jsi nemusel přepinovat ISO konektor.
Leden 14, 201015 r Autor ...to podle toho jaký má Sony AUX.....zapojení do auta by mělo jít v pohodě...protože má stejné ISO konektory jako každé jiné autorádio vybavené ISO konektory.Pokud buide potřeba přehodi napájecí kabely kvůli paměti tak to jsou piny č.4 a 7...a nebo jen přehodit kabely mezi sebou (žlutý a červený) aby jsi nemusel přepinovat ISO konektor. ahha dakujem fancarhifi hnet zajtra to vyskusam dam potom vediet
Leden 16, 201015 r Autor ahha dakujem fancarhifi hnet zajtra to vyskusam dam potom vediet No dnes som to skusal a radio mi pekne ide a skusil som aj ten aux vstup napojil som DVD a... zvuk isiel pekne cez radio do repro mojej octavky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.